Evala ekipa evo da i ja predstavin skuter zbog kojeg san izgubija masu živaca vrimena, al san zato zbog njega dosta naucija o mehanici tako da zna uletit i pokoji servis.
Znaci kupljen je prije nekih godinu dana u ovom stanju:
Kupljen je sa 24000km na celeru , prednjon grob gumon, auspuhon staron verzijon wild leona i sve ostalo navodno serija. Odma san bija prisiljen uzet novu prednju gumu i pala je odluka na dunlopovu scooter smart. auspuh san proda i nabacija extru koju san ima jos od prije. Nakon extre dosa arrow i onda san arrowa minja za yasunija R.
sta se masine kao masine tice odma nakon kupnje ima san sto problema od gašenja, gušenja, potrošnje od priko 7 litara. Pošto se čulo nešto u mašini mašina je otvorena i stanje katastrofa.
ne mogu sad nac slike ali bolcna klipa je bila debelo poidena , radilica izmasakrirana je fušerskog centriranja, sva criva je tribalo minjat . Uglavnom sve sta se dalo zakomplicirat zakompliciralo se.
isto tako nisan ima sriće sa pumpama goriva koje san minja bar 4 puta. 3 nove san stavija i sve 3 su imale gresku. Kad san obolija na zivce i narucija elektricnu dok je stizala uletila mi je stara metalna mikuni s kojon neman nikakvih problema. niti kap da je iz nje procurila a stara je ko zna koliko skinuta sa nekog SP125.
da ne nabrajan svaku glupost koja se radila napravljena je generalka i ovo je trenutni setup:
Dr.Evo 70
Dellorto 17.5 ED (ler 32, klipic 40,igla A07, glavna 80,manualni cok)
filter zraka 20mm
Malossi multivar2000 sa 6.5g kuglicama ( okretaji kroz ubrzanje 9800)
ljubičasti centralni
crne malossi na kvacilu
polini sekundar (20.44% produljenje)
izbacen je bendix pa onda i alnaser da bi vise moga remen izbacit
Full led rasvjeta osim prednjih zmigavaca.
Usb punjač ispod sica.
Trenutno stanje skutera.
na prirubnici ima diht mase ne zbog fušeraja nego zbog ogorcenja na pojavljivanje crtica nakon misec dana.
Tija bi zahvalit ekipi sa foruma koja mi je pomogla oko brojnih nedoumica dok san pokusava izvuc maksimum iz mašine!
Živili!