Tehnički kutak > Garaža

Baotian Rocky 125cc / 180cc

<< < (27/32) > >>

zvonkec92:
A mislim da ce ic u 12" blok, on pase na 99.9% kineza dok 10" ide samo na moju devetku i nista drugo

zvonkec92:
Dugo nisam nis pisao tu jer se nije imalo kaj pisat, raketa je pali vozi. Neki dan susjed bacio u kantu stari nevaljani kofer kaje puko prilikom pada s motora a ja ga izvadio iz smeca i vratio u zivot  :headbang:. Nosac kofera je prevelik tj na krivom mjestu ima rupe i nisam ga mogao pricvrstit direkt na rukohvat pa sam odjurio na otpad i u 15ak sekundi locirao alu plocu 6mm koju sam neki dan sutnuo nogom i mislio da mi nikad nece zatrebat. Kofer pokrpan i sa unutarnje i sa vanjske strane limom ( bocnom stranicom od kompa 😆) i vezicama na zaobljenim dijelovima di nisam mogao lim iskrojit. Sve skupa je sad cvrsto ko stijena 💪

zvonkec92:
Od kako je masina slozena na 180cc napravio sam cca 2000km a nedavno primjetio kapanje ulja iz masine. Detektirao sam curenje ulja izmedu srednjeg bloka i poklopca na kojem su namotaji. Uzrok spresani dihtung od vjerojatno pretegnutih vijaka. Zavirio u štek po novi dihtung kojeg mi je bilo zao trošit pa sam po njemu napravio kopiju i nju ugradio. Odma obavio izmjenu ulja, i vozilo je spremno za nove pustolovine

robyakarider:
jesi cicija  :icon_tongue:
vise si potrosio na papir za brtvu nego dode brtva u kini  :toothy12:

zvonkec92:
Haha, imam i onako 2 kvadrata tog papira treba ga trosit da ne stoji đaba...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju