Tehnički kutak > Garaža

Baotian Rocky 125cc / 180cc

(1/32) > >>

zvonkec92:
Pošto je ona stara tema sva u banani jer mi photobucket uj#bo slike ( j#bo oca svog ), bacio sam ju u smeče i otvaram novu. Dakle, kinez kupljen nov 2009. godine, 16 000km napravio kao seriala, pa još 4000 sa 150cc, pa sljedečih 8000 sa 170cc. Onda su zamjenjeni blokovi i lageri na radilici pa je posle toga napravio još 4000km. Dalje se više ne sječam kaj je bilo al znam da je zadnje opet bio 125 ali sa večim ventilima i A9 bregastom. Sad već 4 godine stoji kod punice u štaglju ( jer doma nemam mjesta ), obuzela ga prašina, paučina i ne prepoznaje se više koje su boje plastike  :sad149: :sad120:. U međuvremenu sam složio jednu mašinu na 192cc ( taj blok sam našo na otpadu ), mašina je čak i vozila 8km i posle toga opet raskopana pa sastavljena i pa sam još neke kemije izvodio sad je sastavljena 100% i ne mislim ju više otvarat. Ostalo je jedino složit ispušnu granu da bude pali vozi, lonac sam pripaso flanđu na glavi napravio samo treba između spigat cijev i povarit sve skupa...

Stavit ću nekoliko random slika kako je to nekad davno izgledalo. Od prerada po skuteru stavljen je volan od onog baotiana vespa style i navarena ušica za desni amortizer tak da imam dva iza.

Tu je tek izvađen iz kutije  :smileinbox: :love4:

Rezervna rama iz šteka

Tu su neki partsi za 192cc

192cc mrcina

Ovak izgleda blok dok je orginalan

Ovak dok je zbrušen da stane 180 cilindar nutra

zvonkec92:
U drugom međuvremenu, nedavno dobio od člana Luna500rr blokove sa radilicom i getribom za đabe. On se rješio smeča ja ga preuzeo. Ima stvari koje se daju iskoristit iz njega i to one najvažnije koje meni fale, radilica, lanac i uljna pumpa, kvačilo alnasera, getriba. Zavirio sam odma u svoj štek i izvuko jedne odlične blokove i to sve strpo u njih

Prvo sam muku  mučio sa zupčanikom kurble koji je na konus na radilici, Sa zadnje strane ima i konusne zube pa je radapciger bio bespomočan. Uzo bijax u ruke i zbrusio dva zuba s jedne strane i 2 s druge da se ima za kaj zakvačit krakovi radapcigera

Provjera radilice dal je ravna ( jutub stajl )

Prebacio uljnu pumpu iz zmazanog bloka u svoj čisti

Nasadio getribu

https://www.youtube.com/watch?v=HtFRSy-Vpyo&feature=youtu.be

Pa ipak izvadio serijsku i stavio 32% dužu

Za danas sam dotle došo, moram se ove dane poigrat sa faznim lancem da vidim koji mora ić jer za 4v glavu  treba duži samo nisam siguran jel za 2 karike duži ili za 4 pa bum testiro.
Bit će složena na 160cc sa 4V glavom, 32% dužom getribom i vjerovatno iz šteka onaj Malossi multikvar. Ovu mašinu slažem također za u štek ako nedaj bože jednog dana zatreba a i lakše mi je čuvat mašinu u komadu nego u djelovima pa toga onda ima svuda, po ormarima, ispod kreveta, u garaži, u šupi, na tavanu, u kredencu ispod sudopera  :cigle: :D:

ValentinoD:
Koliko ih imaš haha

aprilija top:
svaka cast imas zivaca i volje. :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

monetri:
Zvonkec, ti si kralj za gy6! :)

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju