Tehnički kutak > Garaža

Baotian Rocky 125cc / 180cc

<< < (24/32) > >>

zvonkec92:
Jos uvijek su po istoj cijeni :D

https://www.motor-x.com/rear-shock-absorbers-barton-scalpel,p.html

Do sad se jos malo igro sa karbom i mislim da je to to, ostaje sada jos testirat krajnju i napravit neku usporedbu sa nmaxom 125. sa danijelovim 183 nemam kaj radit jer kineskih 180cc nije ni blizu japanskih ali sa postenom 125-com bi se vec moglo mjerit jer batina u serijali ima samo 5kw pa bi ovih 180 bio neki ekvivalent 125-ci poznatih marki

zvonkec92:
Radilica povarena i potokarena, treba ju jos sastavit i centrirat da vidimo jel bu felsala jer ju je var malo povuko tu di je vareno. Ak bu dobro super ak nebu ide u smece a klipnjacu prebacim na jednu serijsku koju bas imam u šteku sa sjebanom klipnjacom... Vidjet cemo...

zvonkec92:
Opet dovuko jos jednog Rockya za u ŠTEK ako nedaj boze zatreba jednog dana. Skuter prakticki nov, 7000km ( samo kaje prašnjav ) ali, il je neka losija serija ili je stajao negdje u nekoj firmi s kemikalijama jer je rama na nekim djelovima extremno zahrđala, sva grla i žarulje hrđavi da sam jedva zarulju iz grla izvuko, instalacija se u prah pretvorila, zice izvana izgledaju ljepe sarene ko nove al ih nesmijes savinut pucaju i prah neki curi iz zica. Uglavnom trulež, ali nakon 3 dana posla od jutra do mraka sve je rijeseno zahvaljujuci šteku od prije. Skuter sada opet pali nakon ko zna kolko godina stajanja ali jos ne vozi jer moram zamjenit spiganu osovinu kotaca

balki:
Izolacija na zicama prhne jer ju rade od nekog biorazgradivog sranja na bazi soje a ne od plastike. Ko fol radi ekologije.
Takve instalacije (vecinom na autima srecom) vole grist razni glodavci i eto problema.

zvonkec92:
Ali nije izolacija tolko problem kolko sama licna, puca koda je od stakla.. Zamjenio svu masu u cijeloj instalaciji i to znam da je kinezima bolest i zica se skuri ali od cega propadnu nebitne zice kroz koje nejde velika amperaza... Uglavnom promjenjeno je 80% zica na instalaciji i sad je to 10x bolje nego tvornicko. Ostaje jos rijesit ostale sitnice tipa osovina kotaca, seleni na bloku i gore u amortizeru

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju