Tehnički kutak > Garaža
Baotian Rocky 125cc / 180cc
zvonkec92:
Zadnja stavka koju je trebalo odradit jos da skuter bude pali vozi bez ulaganja je izmjena ulja. Bivsi vlasnik ( klosar pijanac i đaner ) kaze promjenjeno ulje prije 200km a u masini gnoj kakav nikad u zivotu jos nisam vidio. 36kn litra 10W40 Shell-ovog ulja i problem rijesen. Bio i bata Tomi overio kinesce
zvonkec92:
Ovaj rocky slaganac otiso novom vlasniku koji je za sad extremno zadovoljan nakon milion problema koje je imao sa pežom sf2, kad sam cuo tuznu pricu smilovao sam mu se i spustio cijenu za 400kn da nebude vise pacenik vec da uziva u snazi i trajnosti kinesko japanskog agregata GY6
Dakle prica sa tim je zavrsena i vracamo se na pocetak na moj orginalni Rocky 125 koji je napokon dobio pravu masinu. U šteku sam godinama imao masinu slozenu na 192cc, medutim tu je bilo nekih problema sa stroker radilicom pa sam nedavno downgrejdao masinu na 180cc vracanjem serijske ( nove nekoristene ) radilice iz šteka.
Prekjucer masina sjela na rockya a jucer dobila 10% duzi sekundar
zvonkec92:
Tu nisam dugo nista apdejto, rocky jos nije do kraja ustelan kako treba a jucer mu i rega istekla pa imam par dana da razmislim sta cu s njim. U meduvremenu raskopo stroker radilicu s kojom je trebao imat 192cc. Neznam zasto i koji retardirani inžinjer se sjetio pomjerit balans i sta se tocno time dobiva ali taj nedostatak materijala cu navarit i pobrusit da se vrati u balans pa ce posluzit za neki buduci projekat negdje ili za u štek.
zvonkec92:
Pretumbo cijeli ormar, iz svih carapa povadio štek love i dns registriro rockya. Ipak mi ga žao da stoji i trune, ide bas ljepo moć se oseća. Da mi je nac ispravne prednje tubove nebi se skido s njega ovak ga je patnja vozit koda napred uopce nema amortizera. Malo je problematican auspuh jer nije org ali cak ni to nebi bio problem da ima homologacijsku oznaku na sebi al nema. Covjek zazmirio na oba oka al za sljedecu god cu morat skemijat nekaj sa serijskim lončetom. A bude se valjda i to u hodu rijesilo bitno da je on regan kad ga se zazelim da sjednem i napravim krug po kvartu. Prije mj dana stavio iza nove amortizere sa Motor-xa. 2 komada 13€ a kod frizera komad 250kn jer su mu bas jucer dobavljaci digli cijene
balki:
"Prije mj dana stavio iza nove amortizere sa Motor-xa. 2 komada 13€"
Pa ovo je vjerojatno i ispod tvornicke cijene :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju