Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (199/243) > >>

matija84m:
Valjda cu imat kakvu serijalu za trip :dontknow:
Idem odma u garazu da vidim kaj se moze slozit :toothy10:

Bump:
Ja sam se susretao samo s onim sito plus koji ima 4 nosaca za limic ko SM06 i taj se definitivno drugacije cuo bas nekako metalni zvuk. Nisam ni znao da ima i ovaj za stitnik sa 3 rupe, mozda je i unutra drugaciji

dario007:
Ja tog sa 4 rupe nisam nigdje nasao za kupit,samo ovaj sa 3,pa sam onda uzeo njega...

Corector:

--- Citat: Bump - 20 Svibanj, 2020, 09:55:50 ---Ja sam se susretao samo s onim sito plus koji ima 4 nosaca za limic ko SM06 i taj se definitivno drugacije cuo bas nekako metalni zvuk. Nisam ni znao da ima i ovaj za stitnik sa 3 rupe, mozda je i unutra drugaciji

--- Kraj citata ---

Eee vidis vidis, uvijek ima neka caka. Tog sam i ja cuo i imao je bezvezan zvuk, a ovaj je bas pristojan, kako zvukom, tako i izgledom.

dario007:
Da budem iskren i ocekivao sam bzvz zvuk,ali eto u praksi ista melodija samo tiša.Najbitnije od svega mi je bilo da je nov i da ne puca,puna mi kapa krpanja i iscekivanja kad bude puknuo.
Zlatno pravilo kad kupis novo,onda znas sta si kupio(pod uvjetom da nije kineski dio).
Pa sam odlucio istresti 960kn za novi lonac bez lima i grane.Kako je sad SM06 u top stanju dosao do cifre 100e na gore,onda rađe uzmem novi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju