Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (200/243) > >>

TopPerfomance4:
100 eura za prastari auspuh koji je ko zna kakav iznutra NOVO je uvijek bolje znaš na čemu stojiš razlika u cijeni je barem mirno spavaš noču

dario007:
Krenulo se lagano u rastavljanje i inspekciju

Prijenos u top stanju rolice su neki mix 13 i 14gr i ko nove su,remen je na 21.4mm

Lagano rastavljanje

I mašina na stol

I krenulo raskapanje,kod skidanja glave vidim da nesto nije nalijegalo kako treba,jer je glava bila propisno stegnuta.Ipak je propustalo kompresiju do gumice.

Stanje bolcne na kojoj je blagi zubić,mogla bi jos durati,ali radi nje sam i otvarao masinu

I dijelova po cijelom stolu

Stanje klipa i cilindra

dario007:
Pao je i stage 2 tuning

Onda sam se pozabavio onim propustanjem izmedju glave i cilindra,pa sam oboje odlucio posmirglati na ravnoj podlozi.

Cilindar 100% ravan

Pa evo i problema,kod onog pregrijavanja se malo izvitoperila glava.
Vidi se po tragu smirglanja i po tragu propustanja da je to to

I glavu sam poravnao dok svugdje nije pocelo skidati materijal

dario007:
I lagano sklapanje,novi dihtunzi

Squish sam podesio sa kombinacijom 0.4 i 0.6mm dihtunga i dobio 0.8 squish.

I sklopljeno

Pao je i vl16 usis,jer je blok pripremljen za njega jos kad se masina sklapala.Evo ga u usporedbi sa BGM usisom koji je bio gore

I lagano se okacila masina nazad

I pomalo sklapanje

Iz dekla je izvađena ona home made budzevina,jer sam pronasao original gumicu koja sluzi da drzi zupcanik na mjestu

Bi,nebi,bi,nebi i okacio ja prirubnicu 30mm i 25karb,kliknuo je savrseno,odradio inspekciju i slozio blindu vakum/ulje

Gore su lijevi serafi,ali bez problema im se priđe radi sr150 airboxa

I jos je novi auspuh prefarban jos jednom rukom temperaturnog spreja,slozen dihtung,jer vise nejde prsten posto je ispuh pripremljen za 34mm granu koja jos nije stigla.

I tako jos neke sitnice su odrađene,nisam bas svaki detalj slikao.Upalio sam, kratko provozao i sutra sam spreman za stelung

ljubo46:
Odlicno sve frende. Samo koliko je to km napravilo?nekako puno garezi po klipu.  :dontknow:

Daj koji je to dell 25? Napisi mi setup dell ako ti nije problem  :icon_thumright:
I ta prirubnica koliko je love i gdje ima za uzet?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju