Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (198/243) > >>

dario007:
Pa evo danas sam odlucio prebaciti NRG-a u drugu garazu i poceti lagano sa radovima.Nije mi dao vrag mira pa sam isao smontirati SITO Plus auspuh da vidim kako izgleda,kako ide i kako se cuje...

Evo ovo je SM06

Kojeg sam skinuo i to nekako ovako izgleda

I smontiran novi koji je laksi i kraci od SM06.Meni se sviđa sto je kratak,nekako mi je primjereniji za 50cc tablicu.

I evo koliko se razilaze na grani,starog je malo spanalo,ali ne toliko koliko ovdje zijeva

Tako da je popusteno na cilindru,prstima sve prilagodio,stegnuo sredinu,cilindar i nasao se idealno na usicama bloka.

Uslijedilo je paljenje i proba

dario007:
Evo kako se cuje,malko pusta na spoju jer je za probu stavljen na stari dihtung.
Radi se o auspuhu pod kodom S0229 ako nekome zatreba

Cuo sam price da se cuje ko suplji lonci i slicno i mogu rec da to uopce nije istina,ja u zvuku nikakve razlike ne primjecujem,osim da je novi dosta tiši.

U voznji mi djeluje da manje vrti i trazi nesto lakse rolice,ali to cu jos istraziti kad sve slozim.

Za štek je poslozen i auspuh koji sam kupio od pcelice.To je original Apriliin koji ima katalizator koji sam ja izvadio van.Granu je donirao drug Nyzvo.Povarena je i perforirana cijev te je cijeli ocetkan,namazan antikorozinom i pofarban dupli color sprejem za peći.Ubacen i novi dihtung na spoju sa granom.

matija84m:
Novo spuhce treba testirat barem do senja :toothy10:

dario007:
Nekoliko puta  :icon_thumright:

U planu je 6.6 ili 7.6 zapicit,pa nemoj da ne budes sperman!

dacerovs:
Matija je roden spreman, uvijek ima asa u rukavu.
Jedva cekam trip, vrijeme je da se tripuje!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju