Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (150/243) > >>

SF2 Freak:
Darac daj spustit glavu malo da diftungi vise budu ispupceni.

dario007:

--- Citat: Corector - 01 Lipanj, 2019, 12:29:22 ---Pa stavi regler od piaggia, samo je drukciji raspored zica.

Cudi me kako ti ne ide klasicna devetka aku, uzmi od purejeta kadu :D Purejet imaa VALJDA samo visi pokopac akua, a to ti je nebitno.

Imao sam problema s dihtanjem glave i evo vec 2 godine za 2mj ce biti, Loctite bakrena, osvio sam da se osusi 2 dana. Makar se diht masa jako slabo prima za polini gus, kao da je uvijek mastan, sta ja znam, izgleda da na DReva se prima kako treba.

--- Kraj citata ---

Pod regler od piaggia mislis na onaj sa sp180?

Aku od 9ah nalazim onaj od 138x77x141 i taj po gabaritima ide u kutiju,samo strsi dobra 4cm van.Vjerujem da su kade iste,jer ispod kade je amortizer i dublja nemre bit nego kaj je.

Sto se glave tice,izludjuje me vec...Suhi curi mi na spoju sa poklopcem glave kod svjecice.Dole na cilindru dobro dihta.

nrgmc2-tuning:
skini ju i natrackaj hrpu diht mase plave crne ili crvene i nek se cijedi ako treba, kad stisne nema šanse da pusti. To se meni dešavalo isto na team cilindru novom... Nabio hrpu diht mase i fakat je drzalo odlično, isto tako i pipak vode kod struje isto nabio dosta diht mase i kad je stislo ko kamen je bilo i nema dan danas problema. Samo dobro natrackaj i ne štedi.  :icon_thumright:

Corector:
sp180, piaggio skipper ili hexagon, to je taj tip reglera. Mozess na njega spojiti, cak ti na njemu ppise gdje koja zica ide, ili na dzeku nezz vise.

A ako i trebaa strsati 4cm jer to prolazi., jedino ako nije sic u purejeta drukcije perforiran al sumnjam

dario007:
Dat cu jos jednu sansu toj glavi,iako mi nikak nije jasno iz kojeg razloga to curi,gumica u sredini dosjeda,uredna gumica,uredan poklopac i uvijek curi.

Regler bum vidio kaj bude od toga,isto i za aku,cekam da Nyzvo navrati do mene,pa da probamo sa njegovim komponentama.

Danas sam se malko bacio u stelung.Oprao sam airbox

Na novo polakirao poklopac,ali sam zaboravio slikati i umjesto redspongea ubacio serijski filter zraka

Dobio je i sve nove serafe.Onaj prednji koji drzi airbox sam uzeo 75mm duzine,ali mi je opet kratak,tako da moram drugoga uzeti.

Diznu sam spustio sa 96 na 92 i jos je malko prebogat.Prije nit je bilo serafa,nit je to dihtalo i jos je bio protocniji filter.Budem spustio na 90 ili cu ubaciti redsponge nazad.

Sto se prijenosa tice,evo nakon 200km sam otvorio.Neki dan se sasuo mali zupcanik od kurble.Palio je ali je hrzalo dosta,pa sam ubacio drugi.

Ubacio sam centralni feder koji je dacerovs donirao i kombinaciju mojih 13.9 i Daxovih 18.3 rolica koje sam uzeo za probu da znam di se nalazim.Znaci 16.1gr kad se to zbroji i podijeli.

Skuter bolje starta nego prije,puno vise momenta ima i vidim da cajger veselije puni brzinomjer,iako imam osjecaj da mu je malko pretesko,jer se malo zatromi kad se dobro ugrije i prema visljoj brzini imam nekih 500rpm pada okretaja.Tako da budem gadjao izmedju 15 i 15.5gr,ali vjerojatno sa bijelim centralnim,on je bolje drzao okretaje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju