Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (149/243) > >>

dario007:
Pikirao sam Landport ali sa 8ah,taj je 77 sirok i to je max koji mogu utrpat ako odrezem jedan bok kutije akua. Ovaj sa 135 visom nema sanse da utrpam jer nemrem sic poklopit,a na dnu nema mjesta za budjenje.

Hvala za info aragony

dario007:
Malo se provozalo danas,nisam bas trazio krajnje granice,ali evo nakon 150km imam pojacano upigavanje masine.Najvise radi na vanjskom selenu i na selenima nosaca.Izrazeno je pojacano kad se masina izganja i dobro ugrije sve.
morat cu masinu sfiksirat na 50cc nosac,a navojnu sipku ostavit upiknutu u vanjski selen.
Druga i treca opcija je zamjena selena u nosacu masine od 50cc(njih nisam mijenjao) ili ugradnja lezaja umjesto selena u blok.Bez obzira na to gume lijepe kao zvakace i jos malko mi fali do ruba.

Glava mi je opet pustila antifriz i sad sam vec lud,narucit cu drugu glavu i dokurca sa tom kineskom kemijom.

Probana je i krajnja sa sr150 getribom koja je 8% kraca

nrgmc2-tuning:
Što se tiče glave jesi stavljao i plavu diht masu onu na dihtunge , fino zapunio sav utor i ostavio da se osuši do drugi dan?

dario007:
Ma stavljo sam Abro diht masu,drzalo je par dana i evo opet pustilo...

Corector:
Pa stavi regler od piaggia, samo je drukciji raspored zica.

Cudi me kako ti ne ide klasicna devetka aku, uzmi od purejeta kadu :D Purejet imaa VALJDA samo visi pokopac akua, a to ti je nebitno.

Imao sam problema s dihtanjem glave i evo vec 2 godine za 2mj ce biti, Loctite bakrena, osvio sam da se osusi 2 dana. Makar se diht masa jako slabo prima za polini gus, kao da je uvijek mastan, sta ja znam, izgleda da na DReva se prima kako treba.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju