Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (151/243) > >>

dario007:
Danas se malo sopingiralo,po ko zna koji put.
Uzeo aku 9ah
Pia orginal rolice 15.4gr(toliko na vagi pokazuju)
Centralni malossi kratki bijeli
Dihtunge za kinesku glavu/kit
Antifriz g12

Morao sam odrezati prozor u sicu da bi se mogao poklopiti preko akumulatora i moram kablove prebaciti jer su mi kontra plus i minus.

Narucio sam i regler sp180 od kolege Zolta,pa cekam da dode.

lukazikaovic:
Spajanje SP180 reglera:

Na pinove G i G dolaze namotaji tj žute žice. Prema onome šta si mi prije govorija i u tvom slučaju su te žice žute boje.
Pin B ide direktno na + akumulatora
Pin C ide na bilu žicu sa brave. Znači ona koja ima 12 V kad se da kontakt.
Pin L služi za lampicu upozorenja punjenja nisan siguran jel lampica neophodna za rad reglera al svakako kad vec imas mogucnost da te upozori zašto nebi montira i tu lampicu.
Pin A ide na čok i grijanje karba to ne spajas nigdi jer ne koristiš ni jedno ni drugo
I masa je mama.

aprilija top:
Bez provjere nece pocet punit.ko na autu stari tip reglera.pobuda.na spu 1.2w zarulja(ne metat led).

dario007:
Evo da vidite fush da aku stane,sve me srce boli.
Morao sam odrezati plastiku od sica da se moze poklopiti.

Aku je jucer formiran i ostavljen na punjacu preko noci

Danas je i ugradjen,morao sam produziti jedan plus koji sam naknadno vukao,pa je odmah u istu stopicu stavljen plus za upaljac koji je Zvonkec donirao.

Onda sam se bacio u stelung prijenosa i karburacije.Nisam ja tu puno lutao.Prije sam uvidio da kratki bijeli centralni dobro drzi okretaje,pa sam kupio takav novi.Vec plavi polini koji je malo meksi nije tako stabilno drzao okretaje.Pa po ps-u stavljam najmeksi koji stabilno drzi okretaje.

Prijenos sam otvorio

Sto se varia tice za prvu loptu sam imao 14.gr rolice i to je bilo prelagano,prevrtavao je skuter.Dax mi je za probu dao 18.3gr koje sam zmiksao sa 14.gr i dobio 16.1gr kombinaciju.
Tu je vec daleko bolje isao skuter,ali se osjetilo da mu fali malko okretaja.Start je bio bolji i bolje je punio cajger,ali na osjecaj mu je falila nijansa.
Tako da sam isao na 15.5gr,naravno orginal Pia vjecne rolice.

Isprobao i na osjecaj je to bilo to,propinje od nule,ja amater ga sa 5-6 banki dignem na zadnji,cajger je pobenavio kako puni brzinu.Tamo di sam u pocetku imao 125km/h kad sam mjerio,sad imam izmedju 135 i 140km/h po satu.

Onda sam zvao Dacerovsa,reko daj obrtaljku dofuraj da vidim koliko se to vrti.
Spojili i probao sam,starta na 3800rpm,od starta se zavrti 8100-8200rpm,a u ubrzanju vrti 7850- 7950 rpm.Krajnja je oko 8850rpm.
To mi potvrdjuje ono sto mi je osjecaj govorio i ostavljam to tako.

Sutra dolazi regler od zolta,pa ide nastavak price...

Hvala Luki za shemu spajanja reglera,bit ce od velike koristi :icon_thumright:

matija84m:
Svaka cast na trudu i uspjehu. Dali to sada znaci da ce ic duza getriba uskoro? :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju