Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
PchelaUbica:
Svaka cast dario! Kapa do poda. Ne das se ti iako te prca stalno nest. S gustom ti pratim temu
Btw disk ce mu sad izgledat prjbno. Od cega ces pravit adapter?
igor.sb:
jedne te iste polini 0,30 lamelice vozim vec 20tkm i ili ti ga skoro 10god, na stage6 usisu bez granicnika, doduse ''stock'' 150 sa serijskim mikunijem 20
vec sam pisao za torq, bivsi clan sb replica 180 je imao na svom sr172, serijska sr getriba, sa najtvrdjim bettela centralnim, serijske sp 15,5g role su bile prelagane, nikad nije probavano sa meksim centralnim, duzom getribom il jos tezim rolama, rasprodali se dijelovi, prodao se sr
ali rezime torqa je bilo, da je to najbolje sto mozes staviti u prijenos, j#bo multivar j#bo sve, torq je do jaja
dario007:
Hvala Pcela,adapter od cega tokaru bude zgodnije,alu ili celik...Meni svejedno...
Igore,drago mi je cut za lamelice,onda valjda budu i meni durale...
Kaj se torqa tice na 70cc je bilo najbolje kaj sam napravio opcenito.na skuteru kad sam ditek polutke stavio.Onda je umjesto ditek polutke sjeo komplet malossi overrangei to je cudo kako prenosi snagu,moment i koliko je linearan.
Vođen tom mislju sam isto to ponovio na BB-u,pa budemo vidjeli kak ce se ponasati u praksi.Ali svakako hvala za info,odma mi je toplije oko srca,pogotovo jer sam cuo verzije da ekipa nije bila zadovoljna.
PchelaUbica:
Jel torq na bbu isti kut ima. Tj ravan ful ko na 70?
Ucinilo mi se da sam vidio malossi bb a da nije linearan da ima zaobljenje . To mi nekak nema smisla. Posto im prijenos funkcionira na isti nacin
Corector:
Lineara je lineara, i to je temeljna baza za nas tjunere, a ako hoces uvesti malo oscilacija onda stavis dugi centralni recimo, sve u svemu, lineara je must have, jer kiflu cak i ako slozis, brzo se razjebe, i onda se krene stvarati sve dublja i dublja rupa...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju