Tehnički kutak > Garaža

Dostavni MC2-BB

<< < (129/243) > >>

dario007:
Imas slike,stavljao sam kak torq izgleda,nije linearan full,ali nije ni onak jaka banana ko na serijskoj.Ja vjerujem da je malossi znao zasto radi takvu polutku,nisu prvu polutku napravili.

Vozio sam vec par bb-a do sad i fadilov,ditekov i nyzvov BB imaju serijsku polutku i u voznji nijedan nema izrazenu nikakvu oscilaciju okretaja.Dok je recimo Daxov imao oscilaciju od 1500rpm i tek oko 90ak km/h je dolazio u potrebne okretaje.

I kad smo vec kod toga Nyzvov BB ide krvavo,nisam jos vozio brzeg i zivljeg BB-a sa bacvom,a doslovno nis nije ni stelano.

boulybox:

--- Citat: dario007 - 08 Svibanj, 2019, 22:47:14 ---Hvala za info,20.5 bu gore za pocetak...

Reci jesi ufazirao Malossi polutku,ima li kruha od toga?

--- Kraj citata ---

roki raskopo sam ice-a jer je puko blok tak da moj torque nece jos neko vrijeme u funkciju a iskreno na sp-u mi se neda igrat sa tjuningom jer mi je on za svaki dan

Tomi_ZG:
Bome slažeš ti to za Oskara,kad zgotoviš moramo ga krstit litrom & vodom  :drunken_smilie:

nrgmc2-tuning:

--- Citat: Corector - 09 Svibanj, 2019, 12:50:11 ---Lineara je lineara, i to je temeljna baza za nas tjunere, a ako hoces uvesti malo oscilacija onda stavis dugi centralni recimo, sve u svemu, lineara je must have, jer kiflu cak i ako slozis, brzo se razjebe, i onda se krene stvarati sve dublja i dublja rupa...

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:
Ja uvijek dečkima kažem za OR da je must have šta god radio na tom skuteru što se tiće performansi i dizanje snage...

dario007:

--- Citat: boulybox - 09 Svibanj, 2019, 21:01:01 ---
--- Citat: dario007 - 08 Svibanj, 2019, 22:47:14 ---Hvala za info,20.5 bu gore za pocetak...

Reci jesi ufazirao Malossi polutku,ima li kruha od toga?

--- Kraj citata ---

roki raskopo sam ice-a jer je puko blok tak da moj torque nece jos neko vrijeme u funkciju a iskreno na sp-u mi se neda igrat sa tjuningom jer mi je on za svaki dan

--- Kraj citata ---

E jbg stari,nemas srece...Bum ja isprobao pa obavijestim sta bude.

--- Citat: Tomi_ZG - 10 Svibanj, 2019, 15:10:52 ---Bome slažeš ti to za Oskara,kad zgotoviš moramo ga krstit litrom & vodom  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Uf da jednom,treba to malo bolje zaliti.

Jucer se isto radilo.Poslozio sam onaj usis do kraja.Morao sam ici na matice iznutra.Jos sam dodatno loctiteom namazao to sve da drzi ko pas jeza.

Na kraju sam sam krenuo u izradu adaptera,uzeo sam iz druge radione komad celika od 8mm.

Odrezao komad i pripasao prvo na celjust.Na tom dijelu su rupe 8.5mm,a na celjusti su navoji.Odma sam i serafe obradio na mjeru.

Onda su bila brusenja,skracivanja,mjerkanja itd.Nikakvu sablonu nisam radio,nego sve radio na licu mjesta.

Na strani vilice je oznaceno,probusene 6mm rupe i napravljen m8 navoj

Jos su pale mini dorade oko slicanja rupa i dobivanja svega skupa u centar.Evo kako to izgleda

I usporedba staro vs novo

Krenuo sa montazom usisa na blok.Stavio nove dihtunge koje je trebalo malo prosiriti sa unutarnje strane.

Onda stavio usis,novu Pia prirubnicu i nove serafe.

Otpakiran i novi set dizni i za pocetak ubacena 96 iz seta

Nakon toga okacio masinu na ramu.Nabacena zadnja celjust i kotac.

To je to od jucerasnjih radova.Odma nakon stavljanja masine sam vidio da uvodnik sajle stoji dosta blizu kade sica,morat cu neki nizi smontirati,ovaj bas ima ogroman luk.
Polako to sve dolazi na hrpu :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju