Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
boulybox:
imam doma malossija 6117009 sifra, negdje stoji neotpakiran, pa mogu njega eventualno probat makar sam uzo dayca kevlara 836x21.5 pa njega probavam samo da sjedne
ajmo nagradno pitanje, tm24 glavna dizna je mega ali me zanima koja pilotka bi trebala ic gore otprilike?
setup je 180lc, preradeni box, bgm usis, neznam napamet trenutnu pilotku koja je gore, motor je bogatun i zalije ga na leru dosta
dario007:
Za karb ti nebi znao,sukosanac ga ima,pa vidi sa njim...
Taj remen malossi je onaj o kojem smo gore pisali,on je bas za taj prijenos,njega sam i ja uzeo...
dario007:
Danas bio u posjeti kod BP-a,isao sam po blatobran i lulicu od vode koje sam dobio pod donaciju,usput mi je dao orginal pia diFtung,jer ste me skoro razapeli radi RMS-ovih :D
Uzeo sam na posudbu i SIP granu 34mm.
Bio sam i kod Corectora,on mi je slozio relej sa svim zicama,pa moram to spojiti samo.Relej bude za pumpu vode i xenon svjetla.
Hvala decki!
Kad sam dosao doma isao sam nabrzaka sloziti blatobran,posto je imao pukotinu.
Izrezao zice i spigao ih u slovo S,pa ih lemilicom utisnuo u plastiku
Onda sam fleksom sa brusnom sajbom preletio vanjske rubove di je rezan da poravnam.Zavrsio sa smirglom i izmatirao cijeli blatobran
Ovako je izgledao prije
Onda sam ga jedno 4-5 puta kurio fenom da mu se vrati boja i gotovi dio izgleda ovako:
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk
gokiSP:
Mudro si ojacao plastiku. Inace, u plastiku mozes utopiti ovakvu alu mrezicu kad imas puknuca, nema sanse da pukne iako ce vjerojatno i ovo tvoje drzati.
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
aragonY:
Ja sam izrezao mrezicu od kuhinjskog sita i kad mi zatreba da ojacam neki dio plastike samo ga fino potopim i drzi odlično.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju