Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
dario007:
Drzi i ovo,vec sam krpao blatobran prednji na taj nacin...drzi ko pas jeza
E da,zaboravio sam napisati...Narucio sam Bridgestone Hoop gume
zvonkec92:
Aj bas vidi kak bu se ponasala, meni na batini i nisu nekaj moguce zbog toga kaje mali kotac i uski, sredina se vec poderala na zadnjoj a nikad nisam palio gumu. Nisam nesto odusevljen bar u mojoj dimenziji. Sljedecu uzimam neku plasticnjaru koja bu duze trajala
dacerovs:
Ima i tu nesto, BB bude sazvakao taj Bridis u 3500-4000km.
Ja se odma sjetim Brids Hoop na Hondi Silverwing 600 od starog, 150/80-13 i ta guma nestane u 6000km do platna, stavio je prije dvije godine Dunlop i jos je ko nova hahah i jos mi kaze pa drzi isto ko i Hoop al se manje trosi, puko mu film vise sve skidat svake godine da promijeni gumu hahahah, sad je odusevljen, kaze on meni jos mi jednom reci da kupim Hoop, tebi cu je naplatit hahahah
Sent from my iPhone using Tapatalk
dino73n:
--- Citat: zvonkec92 - 04 Travanj, 2019, 06:56:10 ---Aj bas vidi kak bu se ponasala, meni na batini i nisu nekaj moguce zbog toga kaje mali kotac i uski, sredina se vec poderala na zadnjoj a nikad nisam palio gumu. Nisam nesto odusevljen bar u mojoj dimenziji. Sljedecu uzimam neku plasticnjaru koja bu duze trajala
--- Kraj citata ---
Upravo to sto se brzo poderala govori kakva je guma. Dobre gume ne traju dugo. Ocito tvoj stil voznje ne trazi od gume da ide do limita pa nisi uspio doziviti njene dobre strane.
Vozio sam prosle sezone i Hoop i Molas. Molas ima bolji grip na kocenju, al je sa Hoop skuter osjetno upravljiviji i moze se vise naginjat.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
zvonkec92:
Vjerujem da je tako ali sa 90/90/10 gumom mozes sve samo ne istrazit granice naginjanja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju