Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
PchelaUbica:
Mene zanima zasto to nije skorz linearno kao na pedesejama , jel ima nekakvih negativnih ucinaka ili?
boulybox:
nabavio sam ju, ali moja nije nova ali je bila po supersportskoj cijeni pa sam ju zato uzeo...posto sam do nedavno imao ubijen remen citaj mitsuboshi koji je bio potrosen sa 21.5 na 20.0. mislim da ljepse drzi okretaje, no nemrem ti puno rec jer se opce nisam na motoru vozio nego ga je buraz vozio, a njegova filozofija je samo pali i vozi dok ide. neznam koji remen stavit gore da to bude taman, mozda kevlar?
dacerovs:
--- Citat: boulybox - 29 Ožujak, 2019, 15:26:55 ---nabavio sam ju, ali moja nije nova ali je bila po supersportskoj cijeni pa sam ju zato uzeo...posto sam do nedavno imao ubijen remen citaj mitsuboshi koji je bio potrosen sa 21.5 na 20.0. mislim da ljepse drzi okretaje, no nemrem ti puno rec jer se opce nisam na motoru vozio nego ga je buraz vozio, a njegova filozofija je samo pali i vozi dok ide. neznam koji remen stavit gore da to bude taman, mozda kevlar?
--- Kraj citata ---
827x22.2 Malossi kevlar je predviden uz tu polutku
Sent from my iPhone using Tapatalk
RunnerSukosan:
Zanimljivo da sam ja svoj mjerio 830 ko sto pise, izgleda da malossi divlja s dimenzijama
dario007:
Da navode 22x830,a ja mjerio 22.2x827...
Ali uvijek sam imao blaga odstupanja od tvornickih navoda
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju