Tehnički kutak > Garaža
Dostavni MC2-BB
TopPerfomance4:
Upravo što je Alfa napomenio cvaje moraju imati bogatiji manji otklon kad se naprimjer sa full gasa kočiš zatvoriš gas primjer karb sa glavne dizne 80 prebaciva se na ler diznu 40 koja ga nemože ohladit i napojit primjer Le mans auti imaju mape kad zatvore gas da se ubrizgava bogata smjesa da se motor hladi u tih par sekudni mislim da je AFR bude realnija solucija od egt-a da je bar popričat s nekim mehaničarem koji se petljao na stare moto gp cvaje 500 i 250 kako se to radilo
matija84m:
Meni se bas sviđa ovo stelanje sa sondom :icon_thumright:
Apsolutno podrzavam sve metode pokusaja usavrsavanja, bez obzira na ishod. Jer bez novih pokusaja i ideja nema buducnosti. A dali ce nesto bit uspjesno, manje uspjesno ili neuspjesno to ce vreme pokazat. Dok se nesto serafi bit ce i napredka. Ako slucajno krenu stvari krivo, opet opet cemo bit stepenicu pametniji i iskusniji.
Zato samo napred sa stelom :headbang:
I jos jednu stvar bi se nadovezal u vezi smjese, a primjeceno je u steli sa sondom. To je ono kaj vec dugo tvrdim da malo siromasnija smjesa bolje vrti i bolje ide, nego kad je taman. U praksi to izgleda tako da stelom dobijemo idealnu boju svjecice i onda smanjimo diznu 2-3 broja i skuter dobije zivota. Naravno da je jako riskantno i idealno za ljepljenje.
3alfa3:
--- Citat: matija84m - 18 Kolovoz, 2020, 18:42:36 ---I jos jednu stvar bi se nadovezal u vezi smjese, a primjeceno je u steli sa sondom. To je ono kaj vec dugo tvrdim da malo siromasnija smjesa bolje vrti i bolje ide, nego kad je taman. U praksi to izgleda tako da stelom dobijemo idealnu boju svjecice i onda smanjimo diznu 2-3 broja i skuter dobije zivota. Naravno da je jako riskantno i idealno za ljepljenje.
--- Kraj citata ---
Pa ima izreka da cvajo najbolje ide pred kraj zivota ako se radi o falsh zraku ;D
matija84m:
Da istina u tom slucaju.
v3kac:
--- Citat: dario007 - 18 Kolovoz, 2020, 14:31:36 ---I je bogatije,samo na siromasnijem omjeru po sondi imas trokiranje.Kad bi isao na 12:1 i nekih 13.5:1 na otpustanje gasa skuter bi bio nevozljiv.
Na ovim vrijednostima nema nikakvih anomalija,na zaustavljanje okretaji trenutno padaju na ler,od lera prima full gas bez zadrske.Na ler gasu bogatiji omjeri od 14.5:1 nema sanse da radi hladan pod cokom...
Cuo sam i ja pricu o toj SR-ki...tesko je preko egt-a stelat kad nemas pojma sta gađat...
--- Kraj citata ---
TOČNO
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju