Jeste li imali neugodnih iskustava s neuspjesnimpopravkom injection skutera, ili neuspjesnom reparacijom pumpe goriva za navedene skutere?
Naime, postoji covjek koji se predstavlja da zna napraviti pumpu goriva i osposobiti injection skuter, ali vam ne napravi zato nista i redovno uzima novce za to.
Pratim tu prevaru vec 3 godine, sad sam skupio dosta negativnih iskustava i prituzbi od ostecenih, a posljednji slucaj je extreman i covjek ce se izjasniti cim stekne povjerenje u skuter nakon sto sam napravio posao kako treba.
Ukratko prica ide ovako. Skuter je u jako dobrom stsnju, reklo bi se skoro kao nov, odjednom je stao. Odvezao ga je na popravak tom liku,pa je skuter vozio par kilometara i vlasnik ga je gurao.
I tako 10ak puta guranja u konacnici. Covjek je lud, u nevjerici sam slusao iskustvo ostecenog koje sam cuo na desetine puta od drugih. Cak je uspio sjebati servise s kojima suradjujem.
Nakon nekoliko neuspjesnih pokusaja osposobljavanja injectiona, lik je predlozio da napravi preradu na karburator.
Nabio je gore karb i skuter je dimio kao parna lokomotiva i brutalno je trokirao. Svijecice su izgarale svakih par kilometara. Vlasnik je bio doslovno lud jer je vise gurao skuter nego vozio. Da bi mu LIK koji inace jebeno muva ljude sa spikom rekao; TI NE ZNAS UPALITI SKUTER KAKO TREBA I ZATO TI IZGARAJU SVIJECICE. Uglavnom okrivio je vlasnika za kvar!!!
Kad mi je covjek to sve rekao,prvo sam mu ispricao za slucajeve koji su slicni njegovim,dakle taj lik nista ne radi,a pazi ovo,izmuzao je oko 3000kn vlasniku ZA NISTA.
Vlasniku sam rekao da doveze skuter s injection dijelovima i da cu mu sloziti sve da radi ko doksa. Prvo mi nije vjerovao (nitko mi nista ne vjetuje kad dodje od tog lika koji tebrutalno iskara u mozak sa laznom spikom i izmuze te).
Kasnije cu staviti slike radova od tog lika i objasniti cu sta radi.
A sad cu navesti svoj slucaj od kojeg je sve pocelo.
Priie 3 godine sam kupio purejeta, nedugo zatim jos jednog neispravnog. Na njemu sam.ustanovio da je crkla pumpa goriva i odnesao sam tom liku na reparaciju jer se nisam imao volje petljati s tim,platim mu i bok.
Sjecam se da je lik spomenuo prvo jednu cijenu, pa kad sam dosao drugu,visu. Jer je radio nesto kompleksno (citaj,udario 3 puta cekicem pumpu umjesto 2).
Pumpa je radila parminuta.
Pokusaj 2
Donesem opet, dobijem opet pod reklamaciju.
Skuter vozi par kilometara i crkne. Tu sam vec lagano poceo kuhati i buraz je isao nositi pumpu
Pokusaj 3
Skuter je vozio par desetaka kilometara i crko je preko tracnica od tamvajske pruge
Pokusaj 4
Tu smo vec u nevjerici i odlucujemo ici do kraja,ako smo platiti onda hocu da budeonako kakp si rekao.
Tu lik pocinje prodavati price, odbijajuci svaku mogucu sumnju od sebe, skuzio vec da nas jebe.
Pokazuje on nama objasnjava ovo ono, ovako onako...
Tu je buraz opet ostaona cesti nakon kraceg perioda
Pokusaj5
E tu je lik skuzio da nema zajebancije jer necemo odustati i odlucio je skinuti nas skurca pa nam daje sasvim drugu pumpu goriva. Svi sretni i zadovoljni, ova radi,bas onako zdravo. I vozilo je to tjedan dva, pa sam odlucio s tim skuterom oticina meet. Voznja je bila preko Sljemena,taman kad smo presli vrh i krenuli na Zagorsku stranu,4kmprema dolje, skuter je crkao, opet pumpa bog te mazo. Suhi se smije i ruga, hvala mu na slepanju tada.
Spustio se do Zagorja i slepaj do Zagreba.
E tu sam popizdio na lika i zakleo se da cu uzeti stvari u svoje ruke jer sam skuzio da nas jebe u mozak.
Buraz se nalazio s njim jos 2x dok se posljednji put nije mjenjao za jos jednu pumpu koju je nadoplatio i ona je uspjela malo vise nekim cudom potrajati. A slucaj sest je bio takav da je pumpa radila kod njega na prazno, a cim bi je buraz spojio na skut momentalno bi crkla jer lik ne ispituje pumpu pod pritiskom nego samo dal baca gorivo ili ne. Tako je bilo tada.
S vremenom sam pohvatao sve do najsitnijeg detalja i tocno znam sta nije radio, i koliko nam je srao i mazao oci. I u konacnici sam usao u cijelu pricu preko ostecenih stranaka i dosta ljudi je odjebalo injection pedesetice zbog takvog glupana!!!
Zamisli samo da ti skuter stane 3 puta u gradu negdje za redom u vrlo kratkom i intervalu, u pripizdini...
U pocetcima sam i sam imao problema i reklamacija,ali sam uvijek izlazio ljudima u susret, placao im postarine, jer sam vjerovao u uspjeh...
Jedna od taktika tog lika, ako mu saljes pumpu na reparaciju preko poste, je ta da se loptas snjim vise puta, i svaki put placas HP express dostavu, pa osteceni zacas izgubi dosta love i jednostavno digne ruke od svega....
.... nastaviti ce se...