Tehnički kutak > Tuning skutera

Novi Malossi Specijal za Piaggio!

<< < (5/8) > >>

SF2 Freak:
Peza u serijali ima 2x 8mm rupice na gurtneru ibdizna 53. Solidno ide.

Probaj tako nesto bas i mene zanima.

dino73n:

--- Citat: SF2 Freak - 10 Kolovoz, 2018, 08:42:25 ---Peza u serijali ima 2x 8mm rupice na gurtneru ibdizna 53. Solidno ide.

Probaj tako nesto bas i mene zanima.

--- Kraj citata ---
A moj peza je imao plavi usisnik sa dvije vece rupe, nesto ne mogu da se sjetim jesu li po 12 ili 15mm i diznu 72. I spram aprilije full serijala isao je bolje. Navlacio je 90/95 po satu. Samo nije bas da je bio nesto super stedjiv. Volio je bengu :)

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

SF2 Freak:
Hmmm zanimljivo

dino73n:
UPDATE
Jutros posajbao multivar sa 1.5mm da remen sjedne na bolcnu, rolne 6.1gr feder ljubicasti, remen malossi specijal, 17.5 karb sa A22 spustena do kraja, dizna 60,sarafic 1.75 kruga ulaz u airboz 12mm. Motor ide fantasticno, moze se voziti super polako bez trokiranja, na moze opce iznenadjenje cak bolje nego sc08, ide 86gps.

Jutros kad sam sve to odradio odem nasut do vrha i danas u toku dana predjem 30km po gradu pa odem na trip od 50km i u jednom smjeru na vrhu gasa 60-70km a u drugom 86gps :) znaci gas do kraja i nisam pustao nikako. Odem ponovo na bengu i stade 3.0L na 80km znači da je potrošnja 3.75L sto je za ovaj setup super odlično.

E sad remen, primjećujem da su mu performanse bolje od pia orginala. Jest da nisam vozio pia reman na ovom setupu al nema mi onog blagog pada okretaja i problema sa kretanjem poslije 25km vožnje koje sam osjećao sa orginal remenom.  Znaci istih su dimenzija al specijal je boljih performansi.

EDIT
Sad tek pogleda svjećicu i definitivno je presvjetla ali čelo klipa je bas smedje kakvo i treba da bude. Zar je moguće da ovaj setup želi još hladniju svjećicu od 9ke.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Tomi_ZG:
1.5mm mi zvuči extremno puno,pa to ide u prevrtavanje valjda sa 70kmh sa multivarom i uz to gubiš jako puno krajnje

Ja isto muku mučim sa ovim širim pia remenom,doduše ja nemam kompresije i trebam sve lakše i lakše rolice da bi zadržao iste okretaje ko nekad,pa mi i to radi probleme,kad sam montirao tt prije par godina imao sam 5.7g i čak je mrvicu više vrtio nego treba,onda sam spustio na 5.5g,a sad imam 5.25g(kombo od tri 5.0g i tri 5.5g)

Te lakše rolice sam stavio jer sam maknuo 0.3mm šajbicu u kombi sa 5.5g rolicama jer mi je išlo na živce da kad zalegnem na avenijama već na 92 po satu ide u prevrtavanje,sad je to pomaknuto za 5kmh na više kaj je osjetno bolje

Bolcnu imam serijsku jer mi je ventilvar urezan 0.15 - 0.20mm,a i na kaloti je neki mali zub pa sam ajmo reć na nuli,a kad se remen još malo potroši stavit ću multivarovu bolcnu,remen sam mjerio i šubler pokazuje 18.50 - 18.70mm ovisi kak ga stisnem,ima nekih 4000km i tek sad je na mjeri kak bi novi pia remen trebao bit prije nego su počeli fušarit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju