Tehnički kutak > Tuning skutera
Novi Malossi Specijal za Piaggio!
dino73n:
1.5 mm zvuci puno kad imas 18.5mm remen al ovaj malossi specijal je dosao ekstremno debeo. 19.6 ili 19.45 zavisi kako ga uhvatim. Vrlo vjerovatno cu morat smanjiti sajbice dok odradim nekih 500km i dok se potrosi onaj pocetni sloj.
Nemam obrtomjer pa ne znam kad pocne prevrtavat al sve u svemu sam vrlo zadovoljan. Krajnje gubim 6gpsa i to mi nije vazno. Bitno mi je da mogu kretat uz brdo. Posebno potrosnja me fascinira. Moram odraditi jedan rezervoar samo u gradu sa stani kreni da vidim kako to izgleda.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Corector:
Budem si ubo tog Malossija, makar mi je 18.5mm mjera idealna. Edi radi super serijski sa skoro 19mm, ima i dobar start s mrvicu mekanim federima (nesto kao malossi crni)
dino73n:
Zna li se ko radi remenje za malossi? Gledam maloprije perine slike gilere i na jednoj slici mitsuboshi remen i na prvi mah sam pomislio da je malossi. Isti stampa ista boja isti font slova.
dino73n:
Poslije 500km sa malossi specijal remenom koji je bio 19.6 do 19.45 zavisi kako ga uhvatim sišao je na deklarisanu mjeru. 18.7 je izmjereno danas. Vjerovatno cu ga kroz 500km izmjeriti opet. Samo sad ne ocekujem da ce za 500km biti 17.8mm :)
dario007:
Ja ga jos nisam probao,al mogao bi sad kad treba sve na novo prestelavat...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju