Tehnički kutak > Tuning skutera

Novi Malossi Specijal za Piaggio!

<< < (3/8) > >>

dino73n:

--- Citat: Corector - 09 Kolovoz, 2018, 15:50:13 ---Pripazi onda u pocetku na pojacanja da nece jako strugati.

A probaj, mogao bi remen otici jos vise, barem na pustanje gasa  :icon_biggrin:, pa meni svaki 50ccm skuter izbaci remen do vrha, sa asouhom.

--- Kraj citata ---
Probat cu svakako dok odvozim jedno 200km dok mu se potrosi onaj pocetni dio. Serijski mi je sa 19.2mm sletio na 18.6mm za 200km i vozio sam ga jos skoro 1000km i evo sad ga skinuo i jos uvijek stoji na 18.6mm.

A ja nemam neki spuh, sc08 nije bas neko eksremeno pojacanje snage.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

dario007:
I ja kad posajbam variomat oduzimam iza sajbice.Moja je isto potokarena na 4.5mm i imam 3 sajbice po 0.5mm koje kombiniram,ako naprijed stavim 0.5,iza ostavljam 1mm ili obratno.Na turpiji sam vozio iza samo s tom 4.5mm,naprijed 1.5mm i nije nis gulilo po bloku.

Kod multivara ti krade krajnju sajbica.Izbaci on na vrh multivara i da imas 1.5mm sajbica,ali ne precrta pmn01 oznaku.
Jedina razlika je ta sto sam ja na obicnom multivaru sajbice stavljao do strane kalote jer su mi 22mm promjera,a bolcna je 20mm,pa bi mi to naprijed gulilo po remenu.

Corector:
SC08 vrti to 9, 9.5k i tu je kraj, rezonka daje krajnju

dino73n:
Stvarno nisam imao mira i danas ponovo vratim fabricki setup na airbox znaci 12mm ulaz stavim diznu 60 u 17.5 karb stavim TT povadim sve sajbice iz prenosa i na probu. Skuter jedva krene s mjesta radi potonulosti remena u polutku jer kvacilo hvata na 3000rpm al sto ide to je bolesno. Kida. 92gps i dreči bolesno. Ubrzanja ko peza s base kitom. Prije par dana kad sam probao sa 64 diznom TT se nije cuo nista. Tiši od serijskog al zato nije ni isao, prebogato mu bilo. Znaci zakljucak je da aprlija hoce nesto manje dizne nego runner i nrg zbog drugacijeg airboxa.

Sutra vracam sajbice i stimam kvacilo da se moze normalno krenuti pa cu odvozati par 100km da vidim potrosnju i opcenito isplati li se sipat i slusat dreku spram sc08 i webera 12.

SF2 Freak:

--- Citat: dino73n - 09 Kolovoz, 2018, 22:26:00 ---Stvarno nisam imao mira i danas ponovo vratim fabricki setup na airbox znaci 12mm ulaz stavim diznu 60 u 17.5 karb stavim TT povadim sve sajbice iz prenosa i na probu. Skuter jedva krene s mjesta radi potonulosti remena u polutku jer kvacilo hvata na 3000rpm al sto ide to je bolesno. Kida. 92gps i dreči bolesno. Ubrzanja ko peza s base kitom. Prije par dana kad sam probao sa 64 diznom TT se nije cuo nista. Tiši od serijskog al zato nije ni isao, prebogato mu bilo. Znaci zakljucak je da aprlija hoce nesto manje dizne nego runner i nrg zbog drugacijeg airboxa.

Sutra vracam sajbice i stimam kvacilo da se moze normalno krenuti pa cu odvozati par 100km da vidim potrosnju i opcenito isplati li se sipat i slusat dreku spram sc08 i webera 12.

--- Kraj citata ---
MA kakva to peža base ide ko piaggio sa tt-om ?
Osobno dodjem u Slavonski brod da probam tu bestiju koja ce me podrapati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju