Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio NRG AC 2011g - auspuh Malossi MHR replica + DR 70cc kit + Multivar 2000

<< < (2/5) > >>

dacerovs:

--- Citat: SF2 Freak - 25 Srpanj, 2018, 11:31:43 ---Taj spuh bi radio ok sa kitom 70, ali nebi bio prvi kojem bi ljepio. Zvonkec je tu rekorder  :toothy12: Inace AC 70cc kit nije lako niti odrzavati. Zbog pre velikog grijanja trebas veci fergazer obavezno , staviti dizne vece jer gorivo hladi cilindar ,a opet istovremeno nesmije previse goriva biti da nebi krepavale svijecice i sve to ustelati. Kada imas kit na AC-u i prijenos se jos vise grije i oscilacije u performansama izmedu hladne i tople masine su jos vece.
Prevelika je to zajebancija ,a i ne kupuje se cilindar po auspuhu nego auspuh po cilindru. To ti ko da kupujes felge za gume , a ne gume za felge na autu.

--- Kraj citata ---
Tako je Suhi, to se trazi, ovo je pravi komentar!!!

AC 70 treba znat ustelat i oscilacija ima na sve strane, vrucina takoder radi promjene. Ja znam dok sam imao minu 70ac, ustelas sve super, smjesa prva liga pun gas, cak podesen malo na bogatije, svjecka izgleda skolski i sve super. Vani 35, przis pun gas, vadis mu mast od semafora do semafora, van grada se ne pustas sa punog gasa i vadis svjecku, a ona bljedunjavo smeda.
Poanta price, AC mora bit podesen na bogato da bi strah od zalepece bio sveden na 2%.
Ja sam prosao 5000km i samo sam mjenjo centralne federe i jednom remen, masina radila bezprijekorno i tako je dan danas kod Jurkeca.
Kad se vrhunski postela, nema problema.

Sent from my iPhone using Tapatalk

zvonkec92:
Tako je, najveci problem je stelanje. Kome to nejde od ruke kao meni bit ce havarije...

mariocroatia:
Zvonkec,sad si me uplasio ponovo he he :o :headbang: nadam se da nece i drugi put zaljepit... :notworthy:

dacerovs:

--- Citat: mariocroatia - 26 Srpanj, 2018, 20:39:12 ---Zvonkec,sad si me uplasio ponovo he he :o :headbang: nadam se da nece i drugi put zaljepit... :notworthy:

--- Kraj citata ---
Koji kit i karb imas??

Sent from my iPhone using Tapatalk

zvonkec92:
On ima mrtvu serialu chinarellia sa yasuni R-om

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju