Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio NRG AC 2011g - auspuh Malossi MHR replica + DR 70cc kit + Multivar 2000
mariocroatia:
--- Citat: zvonkec92 - 26 Srpanj, 2018, 21:40:19 ---On ima mrtvu serialu chinarellia sa yasuni R-om
--- Kraj citata ---
Zaboravio si onaj Polini highspeed sa greskom od 550 kn he he ;D :laughing7:
mariocroatia:
--- Citat: dacerovs - 26 Srpanj, 2018, 20:44:27 ---
--- Citat: mariocroatia - 26 Srpanj, 2018, 20:39:12 ---Zvonkec,sad si me uplasio ponovo he he :o :headbang: nadam se da nece i drugi put zaljepit... :notworthy:
--- Kraj citata ---
Koji kit i karb imas??
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- Kraj citata ---
ma nis posebno,polini vario,yasuni r,znam da je previse ali je bio bagatela,nisam mogao odolit...sad je zaljepio pa se trazi solucija kaj dalje osim stavljanja minarelija,samo socijala he he..ak uzmem kit,onda pak treba karb drugi a uzeo sam novog prije par dana,koji nije ni trebao na kraju al jebiga ;D ..ili cu ovo na specijalu ili nes drugo,nisam bas pametan kaj dalje...jel tebi kaj ostalo kaj od lune? dok sam vidio da je u oglasu isao sam po lovu ali se prodala nekih 40 min prije...zakasnio sam..steta...super slozeno i nikakva lova.
SF2 Freak:
Daj se rijesi spuha, ubija ti skuter.
mariocroatia:
--- Citat: SF2 Freak - 26 Srpanj, 2018, 23:58:14 ---Daj se rijesi spuha, ubija ti skuter.
--- Kraj citata ---
vozio je tako 4tkm..nije zbog toga zaljepio,stavila se mala dizna i bam drugi dan....
SF2 Freak:
Ma samo senti tijesi. Yasuni R nema kaj raditi na Ac-u . Kao da Nardo stavima na serijalu Lc
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju