Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio NRG AC 2011g - auspuh Malossi MHR replica + DR 70cc kit + Multivar 2000

(1/5) > >>

darkec:
Da li će ta kombinacija dobro šljakat na serijali?

Kolko mogu još eventualno dobit sa Multivarom i dal se to isplati?

Edit:
Uzeo sam auspuh i sad planiram naručit DR Evolution 70cc kit i Malossi Multivar 2000

SF2 Freak:
Darkec ako imas AC , nemoj onda ici na tak jak auspuh. Bude to vozilo ali kolko dugo  :dontknow:  Da ti nebi negdje pod full gasom zaljepio ili tako nesto. Pikiraj si slabiji spuh , a multic stavi pod obavezno ako stavljas i spuh.

darkec:

--- Citat: SF2 Freak - 25 Srpanj, 2018, 10:42:10 ---Darkec ako imas AC , nemoj onda ici na tak jak auspuh. Bude to vozilo ali kolko dugo  :dontknow:  Da ti nebi negdje pod full gasom zaljepio ili tako nesto. Pikiraj si slabiji spuh , a multic stavi pod obavezno ako stavljas i spuh.

--- Kraj citata ---
Hm..dal nešto mjenja ako bi stavio 70cc kit?

SF2 Freak:
Taj spuh bi radio ok sa kitom 70, ali nebi bio prvi kojem bi ljepio. Zvonkec je tu rekorder  :toothy12: Inace AC 70cc kit nije lako niti odrzavati. Zbog pre velikog grijanja trebas veci fergazer obavezno , staviti dizne vece jer gorivo hladi cilindar ,a opet istovremeno nesmije previse goriva biti da nebi krepavale svijecice i sve to ustelati. Kada imas kit na AC-u i prijenos se jos vise grije i oscilacije u performansama izmedu hladne i tople masine su jos vece.
Prevelika je to zajebancija ,a i ne kupuje se cilindar po auspuhu nego auspuh po cilindru. To ti ko da kupujes felge za gume , a ne gume za felge na autu.

zvonkec92:
uhh moj streetrace je iso bas jebeno ali ne dugo, sa 17.5 je obavezno ljepio, sa 19 je bila muka ustelat pa sam na kraju vozio Dr. evo 70 i yasuni R. Odlicna kombinacija, koja mi je isto ljepila nekoliko puta, sto zbog neznanja, sto zbog ljenosti za stelanjem. Ja to samo naserafio i gas

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju