Zvonkec,sad si me uplasio ponovo he he nadam se da nece i drugi put zaljepit...
Koji kit i karb imas??
Sent from my iPhone using Tapatalk
ma nis posebno,polini vario,yasuni r,znam da je previse ali je bio bagatela,nisam mogao odolit...sad je zaljepio pa se trazi solucija kaj dalje osim stavljanja minarelija,samo socijala he he..ak uzmem kit,onda pak treba karb drugi a uzeo sam novog prije par dana,koji nije ni trebao na kraju al jebiga ..ili cu ovo na specijalu ili nes drugo,nisam bas pametan kaj dalje...jel tebi kaj ostalo kaj od lune? dok sam vidio da je u oglasu isao sam po lovu ali se prodala nekih 40 min prije...zakasnio sam..steta...super slozeno i nikakva lova.
Gle, da sam na tvom mjestu, chinarelli bi bacio u savu. Minarelli nakaci gore, cdi minarelli spoji ako vec nemas itd itd.
Nista nije ostalo, sve sam prodao. Luna je bila tip top prilika i ja sam se zaj#bo jer sam je jeftino dao, mislio sam si tko ce to kupit, a kad se mob nije gasio bilo mi sve jasno, 35 poziva i svi ga kupuju hahah, strava.
Lunjac je strava, prodan je clanu Jurkec, peglirala 105gps bez problema i to ne da ti treba 20km da to navuces nego kilometar.
Nabavi mina masinu.
Kupi Drevo ili Top Trophy
Spuhce ti je mrak
Variomat imas Hispeed i role 4.6-5gr
19 phbg obavezno
Preraden usis i karb lamele
Zuti malojsi feder
LC getriba
130/70-13 guma koja produzi getribu za jos 5% tak da je naspram AC sve duze za 8%.
21mm lulica na filteru ili bgm kart filter sa kojim bolje ide
Zamaknuto paljenje za 5 stupnja kolko se sjecam u advance.
Kad se to ustela, a ja znadem setap koji ce ti trebat heheh
onda to ide jaako dobro, pogotovo ako Lunjac ima 80kg.
Sent from my iPhone using Tapatalk