Općenito > Trgovine
SKUTER DIJELOVI d.o.o.
Corector:
:toothy10: SAMO DJELA slijede :toothy10:
Lezz22:
--- Citat: SF2 Freak - 21 Srpanj, 2018, 16:58:29 ---Forum treba covjeka kao tebe. Tako je nista nije vjecno ali pezica je. Pogotovo njeno srce( radilica) koja vjecno vrti.
Nesto se spominje da ja nemam orididi radilicu. E pa ovakva ti je situacija kod mene bila.
Kada sam ja svoju radilicu Sceed42 kupovao bio sam zelen. Nisam znao da pezina radilica toliko gurati moze. Ali zbog nepristupacnosti alata i prostora nikda ju stavio nisam. Na serijskoj radilici vozio sam Airsala , Polini Sporta , S6 Sport Pro i Dreva.
Imao sam i udese sa Airsalom (komadic klipa se odlomio i zabio u radilicu u utor na klipnjaci za podmazivanje iglicastoga). I sve jedno vozila je. Sve do prije 2g kada sam radi ciste dosade rastvorio blokove i ubacio ovu Sceed42 radilicu. Kopletno kovana i pune polutke. I znas kaj , zalim jer sam to napravio. Nemam kit vise na svojem bomboncicu ,a posto je radilica teska stvarno puno slabije skuter reagira na gas. Ima i plusa u tezini radilice. recimo kada se vozis na pola gasa i kada das puni gas inercija radilica pomaze u zabijanju okretaja u iber. Tako da ono ova radilica mi je dvosjekli mač. Iako rade bi da mi lakse krece iz starta nego da imam ovaj instantni odaziv na gas u voznji.
Lijepo od njih nadam se da nece biti frke vise.
--- Kraj citata ---
hmm meni bi to cak i vise pasalo nego ovaj jaci sus sto imam na pocetku, lakse se pretice :icon_tongue:
SF2 Freak:
I nakraju nisi napeglao francuza ispred sebe jer turbine nije bilo. :laughing6:
Pa ok sve ovisi gdje zivis. Ja sam u strogom centru u Zg-u i cijelo vrijeme je kreni stani pa mi je to malo tlaka.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju