Općenito > Trgovine
SKUTER DIJELOVI d.o.o.
SF2 Freak:
Pa kaj te jebe mojih 10000kn . Ti si bacio lovuna svog smecarkog bmwa kojem crka turbina na tripu do mora , na pjurdeta kojega sam gura , pa na drugog pjurdeta kojega sam palio u teretani. I kaj ti si bacil novce.
Za Jankomir si samo budala daje novce za takav auto 1.8d i onda crkne na tripu od par 100km. Bitno da je bmw a ciganis se sa plocicama pricas mi kako kineske djelove ugradujes.
Totalno si presel na cigansku stranu. Ti umjesto da se sa vremenom opametis ti si poludio jos vise.
Uostalom jos mi dugujes novce 1000E i ove svoje ciganske mopede.
Corector:
A jadan, podivljao si koliko sam te ubio u pojam :laughing6:
Poceo lagati od rijeci do rijeci, izmisljas sve sto kazes jer si toliko jadan posto mi nemas sto za prigovoriti s razlogom, crknute turbine, kineske plococe, cigani.....kako si jadan i napacen :icon_thumright:
Samo ti ostani na svojoj pezi, a ja cu te podjebavati cim opet crkne.
Naravno ,mozes i ti mene kada crkne nesto ZAISTA, ajadnik izmislja kvarove jer ih nemam :laughing6: kakav si ti bolesnik
SF2 Freak:
AHhahahaha LAŽOV JEDAN
Nista ne izmisljam nego ti previse lažeš.
Kakav ciganluk siris po forumu eto to si ti. LAžov jedan
Corector:
Isuse koliko si nisko pao :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Nek te tjesi zajebancija, nek te tijese i te mrvice nade hahahah :laughing6: samo sanjaj :toothy9:
Pitaj Mateja kako radi turbina kad sam dosao tu vecer do nkega :toothy10:
SF2 Freak:
Da da zajebancija ahahahahahahha Crko ti je i sada se izvlacis na zajebanciju. Pa ti si veci cigan od cigana :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju