Općenito > Trgovine

SKUTER DIJELOVI d.o.o.

(1/5) > >>

Lezz22:
Nastali problem sa SKUTER DIJELOVI d.o.o. je rijesen, nezelim ih pljuvat kao firmu i na njihovu kvalitetu ni na koji nacin, mozda sam bio takve srece pa da sam zato dobio neispravni dio, uglavnom su ispravili svoju pogrešku.

Corector:
Da si kupio peugeot dijelove, dakle originalne, puno su vece sanse da ne bi imao tih problema. Ovako kupis kineski vakumski ventil koji je vitalni dio i imas cistog kineza.

Zasto si dirao getribu na peugeotu? Inace mu je to tvornicka greska kojoi nema pomoci osim ozbiljnijih zahvata.

Jesi ti svjestan da peugeot vise nije peugeot ako ga slazes s kineskim dijelovima, i sto onda ocekujes?

Lezz22:
Na skuteru je sve ispravno, rijetko ima kad problema ali je prosao i vise nego dovoljno (50 000) da se neki dijelovi ipak moraju zamjenit jer nista netraje vjecno no to nije sad bitno, bitno je da sam narucio dio za motor koji je trebao doc ispravan a ne neispravan te samim tim bi mi trebali zamjeniti taj dio no njih ocitno nezanima, mstrgovina, >>>reklamiranje

SF2 Freak:
50000 svaka cast  :notworthy: :notworthy: :notworthy:
To mogu samo francuski originalni djelovi. Ovako kaj se tice vakum pumpice. Stvarno su smece , ja sam znao 3 promijeniti dok nisam dobio ispravnu u ruke. Na svojem skuteru na kraju sam stavio pipicu od ulja od pijada. Ide ti na klik u rezervoar i onda sam stavio pipu za otvaranje i zatvaranje goriva.

A kaj se tice "skuter djelovi"  imao uvijek dobra iskustva.

Ako trebas ikakvu pomoc oko pezice javi se na PM  :icon_thumright:

Lezz22:
Ma pezica ide ko od prvog dana sa polini sportom na serijskoj radilici odradila 30 000, mijenjao bi radilicu ali dok sve vrti bez problema nema smisla  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju