Općenito > Propisi

bez papira help mee!!!!!

<< < (4/5) > >>

dhorvat:
Bjež od toga! Nema papire... Moraš imat neku J#EBENU vezu da se to da sredit... tipa ujak ti je načelnik policije negde u pripizd#ni...

Jedina mogućnost ti je ak imaš drugu ramu s papirima, taj potencijalno ukradeni motor i nekog dobrog majstora dobrovoljca...  :icon_thumright:

vekyyy:
ajmo mi to ovako...

DALI JE KOME UKRADEN jet force ???????????????

evo prilike da se nade vas skuter ;D

GSXR KLIS:
kralju ti se ides sa tin backat za 4 tskn ja mogu kupit vxr bez papira za 3 ipo i nezelim imat nikavog posla stim pa razmisli mozes ti nac odlican skuter za te novce a mmozda cak i reganong

smedamecka:
kralju nemoj slucajno uzimat to i da nije ukradeno, to su oni sugavi trikovi neda mi se zajebavat sa tim, itd........
reci mu da se on ide zajebavat s tim i nek ti digne cijenu i na 6000 nije vazno ako vridi za te pare, ako mu das pare koliko god ga poznavao on ce smugnit i gotovo popusia si 4000 kn a mogu te i optuzit za kradu itd... i onda si tek najeba,,
 rade bi kupia baotiana novoga s 2 godoine garancije nego se zajebavat s tim degenima.....

Vecky:
a jbg...ma dobro uspjeli ste me nagovorit...hehe...odustao od toga..uzet ću si nešta drugo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju