Općenito > Propisi

bez papira help mee!!!!!

(1/5) > >>

Vecky:
molim vas dali mi itko moze rec netko ko stvarno zna....dali je moguce regat scoot ako nemam ama bas niti jedan podatak o njemu...pa cak ni broj sasije -(nisam za to siguran)..naime frend bi mi ga prodao...neznam dal je ukraden ili sta nemam pojma...premda on kaze da je murija uzela sve dokumente kad su ga stopali...ugl ja bi ga kupio, al nece mi nikakvi papir dat.... zanima me dali postoji ikakav nacin za reggat ili neka muljaza koja bi se dala napravit da ga reggam...hvala

n0n4m3:
 :nono: bježi od toga ... neka ode po papire u policiju neka ga odjavi pa ga tada uzmi =)

Vecky:
ee al tip bi mi ga prodao jet forcea novog za 4000 kn...pa je reko da ako imam volje i znanja nek se idem jebat sa papirima... mislim tipa znam... nevjrujem da je motor ukraden...al rko je da ako se on ide jebat da ce dignut cjenu...ovak kaze da mu stoji u garazi i da ce mi ga za 4000 kn dat a ja nek se idem jebat sa papirima i reggom i sasijom itd...a neznam sta....ni kako a ful bi ga uzeo

3alfa3:
Ne mozes ga registrirat bez papira. Tocka.

Murija mu uzela sve papire? Sta je i kupoprodajni ugovor imao sa sobom pa su mu i to uzeli? nemoj bit naivan

Ucini dobro djelo, provjeri broj sasije u policiji i ukoliko je ukraden, reci policiji gdje mogu doci po skuter

crogenie:
Ma daj molim te. Zasto bi mu policija uzela knjižicu vozila? Odi u policiju, procitaj broj šasije sa skutera pa pitaj ako je ukraden, najjednostavnije. Zašto biš ti prvo kupio taj skuter pa tek onda provjeravao dal je ukraden.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju