Općenito > Propisi

bez papira help mee!!!!!

<< < (3/5) > >>

Aleksandar:
jedina mogucnost di je druga rama s papirima

kemijanje prekucavanje brojeva i ostalo zaboravi u startu

crogenie:
Broj šasije ti se nalazi ispod volana, imas onu plastiku koju povuces, tako da ne moze to "slucajno" falit. Isto tako i ispod sica, klasika.

srkii:
majstore bjezi od toga , ali ako bas zelis to kupiti
kupi taj motor i najdi nekog full sjeb**nog istog takvog i prebaci  sve i rjeseno  :glasses9:

dino gp1:

--- Citat: Vecky - 16 Listopad, 2008, 18:07:28 ---molim vas dali mi itko moze rec netko ko stvarno zna....dali je moguce regat scoot ako nemam ama bas niti jedan podatak o njemu...pa cak ni broj sasije -(nisam za to siguran)..naime frend bi mi ga prodao...neznam dal je ukraden ili sta nemam pojma...premda on kaze da je murija uzela sve dokumente kad su ga stopali...ugl ja bi ga kupio, al nece mi nikakvi papir dat.... zanima me dali postoji ikakav nacin za reggat ili neka muljaza koja bi se dala napravit da ga reggam...hvala

--- Kraj citata ---

Možeš samo najeb*t*i sa tim jet force-om, nemoj ulaziti u nikakve pregovore o papirima s tim frendom jer već vidim da je u igri ukraden skuter a ako te policija zaustavi s takvim skuterom znaš šta slijedi...

Iwo SR Tuono:
e baš to,mislim da su ti sve rekli, u samoj osnovi kad se kupuje skuter se traže papiri, ako ih ima i ako su uredni onda uzimaš, ja sam imao slučaj da su papiri bili uredni i dečko od 30+ godina mi dovozi skuter i sve bili dogovorili i idući dan ja zovem kažem evo pare sve nosim, kaže lik kao nije moj na staru je, pokačili smo se vo no nemogu prepisat,neda stara skutera  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju