I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Forum treba covjeka kao tebe. Tako je nista nije vjecno ali pezica je. Pogotovo njeno srce( radilica) koja vjecno vrti. Nesto se spominje da ja nemam orididi radilicu. E pa ovakva ti je situacija kod mene bila. Kada sam ja svoju radilicu Sceed42 kupovao bio sam zelen. Nisam znao da pezina radilica toliko gurati moze. Ali zbog nepristupacnosti alata i prostora nikda ju stavio nisam. Na serijskoj radilici vozio sam Airsala , Polini Sporta , S6 Sport Pro i Dreva.Imao sam i udese sa Airsalom (komadic klipa se odlomio i zabio u radilicu u utor na klipnjaci za podmazivanje iglicastoga). I sve jedno vozila je. Sve do prije 2g kada sam radi ciste dosade rastvorio blokove i ubacio ovu Sceed42 radilicu. Kopletno kovana i pune polutke. I znas kaj , zalim jer sam to napravio. Nemam kit vise na svojem bomboncicu ,a posto je radilica teska stvarno puno slabije skuter reagira na gas. Ima i plusa u tezini radilice. recimo kada se vozis na pola gasa i kada das puni gas inercija radilica pomaze u zabijanju okretaja u iber. Tako da ono ova radilica mi je dvosjekli mač. Iako rade bi da mi lakse krece iz starta nego da imam ovaj instantni odaziv na gas u voznji.Lijepo od njih nadam se da nece biti frke vise.
Peza kao zgewindani Lamborgini