Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox (nesto posebno)

<< < (14/105) > >>

Fićo98:

--- Citat: zvonkec92 - 11 Kolovoz, 2018, 21:14:20 ---Fico di je nastavak ove sage?

--- Kraj citata ---
Bogme na putovanju prema moru sam se plasio da mi ne ispadne karburator na drumu,ali tu sam savladao strak i odlucno krenuo na more(laugh)

zvonkec92:
Fico, ti imas muda od labuda. Neka si se ti okupao i sretno vratio doma. Svi negdje tripuju samo jajos iz kvarta nisam izaso, plašim se tih jaruga i izduvnih gasova od kamiona i sta da mi kinez stane negdje, mogu sjest i plakat.

RunnerSukosan:
Svaka cast na tripu al malo pretjerujes s brojkama :toothy10:

Fićo98:

--- Citat: RunnerSukosan - 12 Kolovoz, 2018, 09:24:31 ---Svaka cast na tripu al malo pretjerujes s brojkama :toothy10:

--- Kraj citata ---

Brojke potrosnje goriva ili brojka supermoda japanca/talijana?  ;D

Fićo98:
I tako mi uspjesno natocimo gorivo i veselim se ovom 2,5l ko neko malo deriste  ;D  :toothy9:
Kako se ja prvi put nalazim na Krku tako mi je putovanje trajalo uzasno dugo, vozimo se jos nekih cca 30min i tako dolazimo na svoje odrediste -> Šilo
ovo nam je bio pogled s nekog zidica

Kad smo dosli na nase odrediste tamo su nas cekali od Frenda starci koji su nam odmah dali da zamezimo nesto..
nakon sto smo ukusno zamezili bjezimo na plazuuu  :hello:  :icon_thumright:

i nakon kupanja bjezimo malo u nocni zivot idemo opet nesto jest i uzivanje  ;D

Zaboravio sam navest da smo stigli na odrediste oko 18:15 ili 18:20

I tako doslo vrijeme da se sredimo za nocni zivot, :icon_biggrin:

prije svega idemo na neku pizzu koji je njihov specijalitet

nakon jela idemo dalje u razgledavanje

i tako doslo vrijeme za spavanje  :) :).. ako se pitate kako sam se ja taj dan osjecao nakon spavanja samo 1 i pol sat,bio sam savim odmoran jer ne znam kojim cudom sam ja bio odmoran i naspavan.. ali opet me je veselilo da idem napokon spavat od sugave kise i putovanja od jutra do sutra
[url=https://postimg.cc/image/fn623tzfx/]
dosao na more s skuterom,a spavao u autu  :)
a dok se je frend mucio s malim satorom  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju