Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox (nesto posebno)

<< < (13/105) > >>

zvonkec92:
Fico di je nastavak ove sage?

Fićo98:
i sami znate kako je procedura kad murija zaustavi (meni prvi put s roxom), molis Boga sam da ne skuzi da je bb ionako sam ja stikao blokadu ali jbg krivi gumb .... Na svu JE*BENU srecu meni je plavusa uzela papire i gledala skuter  :toothy9:  :toothy12: dok se je isto susjed na jedvite jade izvukao: pocela njemu zena govorit oko nekih kazni,kakva mu je to zadnja guma,sad nisam ziher jel mu je i oko blatobrana prigovarala.. u medu vremenu meni plavusa gleda skuter a ja chill po licu,a u sebi molim Boga nemoj skuzit da je bb,nemoj teta... na svu srecu zena vraca papire i govori sve ok     

Tete vratile papire,sad sused pali svoju 50ku sve ok dok ja nisam upalio bb-a  :laughing7: :laughing7: ..
sve 5 nisu me zaustavile sam im je bio maloo bucan,nista strasno  :) .... idemoooo dalje adiooos amigos
opet neki preedobar vidikovac

evo jos malo i eto nas na moru .. stali negdje da susjed pogleda gps di moramo ic.. dok on razgledava ja se bacio u fotosesn mod

i prije ovog putovanja susjed je stelao svoj runner sigurno 2-3 tj dok ga nije dobio da ide kak bog zapovjeda
i tako se mi vozimo i dodemo na autoput .. mraleee koja ravnica,nizbrdooo ajmeee meniiii  :notworthy: :notworthy: :laughing7: tako runnerce je prodisalo 108 po cuki jos sam ja to probao pogurat nogom al nece ic max i nece dalje.. sad nastupam ja koji imam 50 kg s krevetom, provjerim ima li kog iza mene u lijevoj traci... kad ono... NEMAAA  :icon_thumright:  :toothy10: upalio se super mod japanaca i talijana i izbrasnario kamione,auto pun roma koji se nisu mogli nacudit da ih skuter obilazi  :laughing9:  :toothy10:  :toothy12:  zatim jos jedan mladi par u Golfu 3 (ocito je bio 1.9d) rox samo kaj nije poletio osjecaj je  :glasses9: uglavnom ovaj lik u g3 je poceo udarat po volanu sto mu auto ne ide brze,a skuterce ga napralo  :laughing7: :laughing7:
ali sve ima svoju mjeru rox je mogao ic jos ali osjetilo se je da vibrira cijeli skuter od brzine... uplasio se jadnicak koju je brzinu postigao,pogledam gdje je susjed a on jedno 3-4 kamiona iza mene,a ja neam pojma di moram skrenut nit kud moram ic .. ispuhao gremline kroz auspuh  i usporio da pricekam susjeda i EVOOO GAA napokon stigli mi na Otok Krk  :icon_biggrin:
zaboravio sam napisat da smo prosli krski most i platili ga 50 kn :)

Posto sam bio prvi put na krku bilo mi je fenomenalno

izbrasnarena guma na runneru
hahah ljudi moji to nije sve  ;D :) :toothy9: :toothy12: :laughing9: :laughing7:
tako mi purgeri dosli na more i idemo tocit gorivo i manje goriva sam od 50ke potrosioooo  :jerk: :jerk:  :toothy12: :toothy9:

jednostavno sam se zaljubio u bb  :icon_tongue:  :icon_tongue: :toothy9: :toothy10:
ali to nije to dok je susjed tocio gorivo ja ga bio cekao,kod njega dolazi neka starica i umjesto da zena ceka svoj red za tocenje goriva ona se stala bas bezveze s svojim fordom i prigovarala susjedu kako mi koji svi dodemo na otok krk da svi krademo,da smo ne odgojeni i tako te staro babske fore sto one ocito najbolje mogu,ali koliki je frend zivac on se cak i dobro susdrzao da on njoj nije stvasta izgovorio,a bogme dobro da ju nije i s kacigom izudarao  :laughing9: :laughing9: ... i tako ja pravim smjesu goriva i ulja i mislio sam da ce me susjed pricekat ali ne (vjv bi i ja isto napravio da je meni to starica rekla) zabri ti to frajer iskatapultirao s benzinske i sad preko puta benzinske ima jedan kao shoping centar i ja mislio on mene tamo ceka, zovem ti ja covjeka kad on mene ceka nekih oko 1km na kruznom toku u smjeru prema nasem odredistu koje se zove Šilo
btw evo vi procjenite kako se starica stala (mislim da joj je neko stao na zulj pa se nije imala na kom istrest)

dario007:
Nije li taj tvoj susjed clan foruma? Cak mislim i da se upoznao s dijelom ekipe u Rakitiju...Mislim da sam ga dobro zapamtio(tablica,lampa,selna auspuha)
Izgleda da ga je prenastelao,zadnji put nije preko 85 isao...

Fićo98:
pa ja mislim da je clan foruma al nemam pojma kak se on zove tu na forumu i da jesi upoznao si ga ... ovak mi je veca fora rec susjed  :)

zvonkec92:
Svaka cast za trip, ja se iskreno nebi usudio na more sa skuterom koji sam kupio prije tjedan dana, najvise iz razloga da se ne zatuši na nekoj planini jer nije ista smeša na svim nadmorskim visinama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju