Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox (nesto posebno)
dario007:
Jedan 0.6 i jedan 0.8 dihtunzi su pod cilindrom,znaci podignuti timinzi 0.8mm u odnosu na stock.
Nema smisla dirati ovu termogrupu,dosta je u losem stanju i za nju mozes samo rec da vozi,nis vise od toga.Tak da je bilo kakav tuning neisplativ.
Rekao sam Fici kad skupi lovu da si uzme 172 novu termogrupu i onda ima skuter koji bude vozio dugi niz kilometara bez brige.
Dio oko celjusti bude Fico rijesavao,moje je bilo rastavljanje statog bloka,sklapanje drugih blokova,semeringa,termogrupe,ugradnja selena i ravnanje dosjeda usisa.
SF2 Freak:
Metni obje brtve. Najmanje naprezanje i vozil se bu. Fico je ko pero islo bu to dobro sa njim.
Smanji naprezanja masksimalno
Fićo98:
Rupe takoder treba busit
Fićo98:
Ovom prilikom bi jos jednom zahvalio Dario007 sto je radio na mojim blokovima, Legendo hvala ti i imas cugu od mene :)
Masina pokupljena i odma se krenulo radit na njoj,odma sam isao sredit osovinu na getribi
Nakon toga probao i kvacilo probao staviti,odma stavio i vario da pol tog ne izgubim, masina moze na ramu samo da zamjenim selen,ventilvar narucen i podloske s krunicom.. tako da se to ceka i idemo na paljenje
Jos samo sarafe pokupovat i namotaje staviti :D
Corector:
Ajde nek je od dvadesete stranice konacno krenulo nabolje.
Slazu se generalke na cvajama vjecno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju