Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox (nesto posebno)
zvonkec92:
Ali takvi rijetki projekti imaju veci respekt nego sablonsko kopiranje tudih setapova. Ja bi prije skinuo kapu nekome ko slozi SF100 ili mina 100 i to vozi svaki dan nego npr BB kojih ima tek nesto manje nego 70cc masina opcenito
PchelaUbica:
Pa ovo sto je dacervos nabrojao bez popusta uopce nije puno novaca. Kad gledas toliko ulozis i u 70ku bez j****ti a rezultati puno slabiji..
Ja sam imo neki filing da nema dijelova za nkega po pricama sa foruma, i da je teze dobavljivo. Al vidis nisam isao gledat na attack.
Lezz22:
--- Citat: PchelaUbica - 02 Travanj, 2019, 14:36:52 ---Pa ovo sto je dacervos nabrojao bez popusta uopce nije puno novaca. Kad gledas toliko ulozis i u 70ku bez j****ti a rezultati puno slabiji..
Ja sam imo neki filing da nema dijelova za nkega po pricama sa foruma, i da je teze dobavljivo. Al vidis nisam isao gledat na attack.
--- Kraj citata ---
s tim da je 100cc speedy il roxu cijena jednaka cijeni 50ki cak nije ni lose prebacit se na nju
PchelaUbica:
Ma samo masinu prebacis na malu tablu :D
Ak si na to mislio .. to bi bilo jebeno. Vidio sam da imam svakakvih grobova za puno manje novaca
Slozis masinu na novo i prebacis i gas
Nebi trebalo biti kemijanja oko prebacivanja?
Lezz22:
za sf znam da pase 100cc na 50cc ramu pa pretpostavljam da je tako i na roxu. masina se da nac jeftino ko za 50ku ali to treba imat volje za kupnjom sveg ispocetka i slaganja a i dijelova nema puno nazalost
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju