Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox (nesto posebno)
SF2 Freak:
Ima ima. Definitivno sam razmisljao o tome. Jos neki kit 125 na bacvu to bi islo ko raketa skup sa Multivarom.
PchelaUbica:
Ak je ko rox stojadin bolje bjezat od tog :)
dacerovs:
--- Citat: PchelaUbica - 02 Travanj, 2019, 12:32:56 ---Ak je ko rox stojadin bolje bjezat od tog :)
--- Kraj citata ---
Pusti ti to prijatelju, Rox 100cc sa Airsal Alu 125cc kitom, stroker radilicom za njega, Malossi getribom, Malossi remenicom, Tecnigas spuhcetom, Malossi multivarom i 24/25 frgom ubija 135gps ko od sale.
Slozio sam iz zajebancije cijeli popis dijelova na SA i sve izade 550€ bez popusta.
Gledao jednog Neosa 100 tako slozenog al bez stroker radilice, skut jebe mamu kako ide, krajnja 132gps.
Jedino sto je skupo su lezajevi radilice, skoro 300kn i ima samo jedna vrsta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Moras biti fanatik za slazes roxa 100. Onako sebi za dusu. A posto SVI hoce neki sigurni maksimum koji ih zadovoljava, i odradit do provjereno sablonski da tako kazem, onda se ide na pjađo.
Onaj tko slaze takvo nesto, odnosno nesto peto, a ide na konkretne rezultate, ja mu se divim i skidam kapu, jer je to jebacki i trnovit put koji moras prakticki sam pregazit, a zahtjeva masu istrazivanja, testiranja, i vremena.
PchelaUbica:
Dode mi da si ga uzmem kad to cujem :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju