Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox (nesto posebno)

<< < (5/105) > >>

Fićo98:

--- Citat: Corector - 28 Lipanj, 2018, 10:00:03 ---E da, ja sam imao istih poteskoca kad sam spustio glavu. Opterecenje je jako veliko, pa je JAKO bitno da imas svugdje ciste kontakte. Dakle plus i minus na akumulatoru i na klemama moraju biti cisti, spojevi s relejem cvrsti i cisti, spojevi s masom i blokom cisti. Spoj plusa i minusa na anlaseru cist.
Tu se dobiva na struji i anlaser brze vrti.

I imas jos jednu jako bitnu stvar, anlaser, lezaj ne smije zapinjati, rotor se mora lagano okretati, i cetkice, ako su pptrosene 50% recimo, razlika ce se jasno osjetiti kad stavis nove :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

hmmm.. budem bacio oko na to.. amm,napomenuo mi je covjek da je prije par mj valjda na pocetku sezone uzeo novi akumulator taj od 4ah i da je novi anlaser novi gore .. sad budem to pogledao to sto si rekao... bacio sam oko malo i oko masine i skuzio da tocno kak je gljiva ispod nje na deklu da je masno .. sad ali tu nije anlaser... nemam pojma vidit cu :icon_scratch:, hvala  :icon_thumright:

Toni46:

--- Citat: dario007 - 28 Lipanj, 2018, 09:07:22 ---Daj kad ulovis vremena poslikaj nosac masine,zanima me kako je napravljeno...

--- Kraj citata ---
Navaren je gore od spa 180 nosac

robyakarider:
5ah agm stane najjaci u posudu, ali uz malo zahebancije se lako prosiri posuda

Fićo98:

--- Citat: dario007 - 28 Lipanj, 2018, 09:07:22 ---Daj kad ulovis vremena poslikaj nosac masine,zanima me kako je napravljeno...

--- Kraj citata ---
evo,nadam se da je dobro

MarinM:
Treba ralicu skinut za postenu sliku nevidi se ovako nista osim da ima centralni selen... meni se cini da je cijeli doljnji dio sp rame navaren  ;D long story short bombasticno izgleda skuter steta bi ga bilo sjebat... polako i po gasu  :frajer: a kad na meetu probas neki nabudeni bb ces vidit kakoces i dalje htjet serijalu  8) :happy3: :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju