Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox (nesto posebno)
Fićo98:
--- Citat: Corector - 02 Studeni, 2018, 11:55:46 ---Izgleda mocno, bas ovih dana kontam da je uglavit purejet namotaje na BB-a, zatim tamo gdje je svijecica, ubacit piksu s unutrasnjim promjerom 10mm i tu se ugura rasprsivac, a sa strane zavariti 2 stupica u koje se ureze M5 navoj i kuciste injektora je kompletno. Preostaje jos samo kompresor koji ce davati 6 bara, to je najtezi dio posla, a vjerujem da se moze slozoti neko elektricno rijesenje, na prvu mi pada na pamet onaj mali za pumpat gume, odnosno kompresor se jebeno lako napravi, treba ti stublina, klip, karika, i ekscentricna osovina na elektromotoru. A podmazivanje bi se rijesilo da je kucoste u ulju ili pomocu elektricne uljne prisilno dovodoti ulje...
S obzirom.da direktno ubrzigavanje daje moment ranije od karbosa, ja ne znam kako bi BB onda trgao bokte... :icon_scratch:
Taj kompresor je najveci problem, al bio bi to mnogo zanimljov projekt. Hmmm hmm :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Sviđa mi se ideja :icon_thumright: .. ako treba nabavit cemo druge blokove i kemijat purejeta na BB ;)
Fićo98:
--- Citat: zvonkec92 - 01 Studeni, 2018, 23:51:10 ---jesi alnaser spojio
--- Kraj citata ---
Jesam i radi odlicno
Fićo98:
Ekipa moze help.. rox ima struje na svjetlima i ostatak.. ali nema struje na svjecici ..
A evo slika namotaja.. da li je moguce spasiti ovo?
aragonY:
Fićo bemga pa ne možeš motor sklapati bez alata, gdje je multimetar, gdje je industrijski fen, gedore, moment ključ itd itd... e jesi fusher :icon_tongue:
To što su namotaji nagnječeni ne bi trebalo nikakav problem predstavljati, i ja sam svoje prignječio pa rade normalno, samo malo laka stavio preko da voda ne bi napravila problem. Dosad si ih mogao ispitati sa multimetrom i skužiti da li su ispravni pa krenuti dalje u traženje problema..
dacerovs:
Jesi CDI dobro spojio?
Jesi sve spojeve pregledao?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju