Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox (nesto posebno)

<< < (34/105) > >>

RunnerSukosan:

--- Citat: Fićo98 - 02 Studeni, 2018, 11:17:24 ---
--- Citat: RunnerSukosan - 02 Studeni, 2018, 08:02:20 ---Kojom si metodom ugradivao lezajeve? Te zice idu na relej, odnosno 4 bi trebale biti ako se ne varam.

--- Kraj citata ---

Metoda je isla na presu... kad nabavim relej budemo se culi

--- Kraj citata ---
Na presu se ne ubacuju ležajevi , pogotovo ne na radilicu jer je pre veliko naprezanje i sjebes dosjed.

dario007:
I inace si pod blok podlozis klocnu,komad daske ili slicno,da ti navoj od radilice ne ore po betonu.Slika govori tisucu rijeci.

Bilo kakva sila na radilicu,dosjede i lagere nije dobra.Bacis radilicu van centra,sjebes dosjede ili unistis lagere.Mislim nije to od putra,al doza zdravog razuma mora postojati.
Da ti ne pametujem previse,sad je kako je...moli boga da bude sve okej. :icon_thumright:

Fićo98:

--- Citat: dario007 - 02 Studeni, 2018, 11:31:26 ---I inace si pod blok podlozis klocnu,komad daske ili slicno,da ti navoj od radilice ne ore po betonu.Slika govori tisucu rijeci.

Bilo kakva sila na radilicu,dosjede i lagere nije dobra.Bacis radilicu van centra,sjebes dosjede ili unistis lagere.Mislim nije to od putra,al doza zdravog razuma mora postojati.
Da ti ne pametujem previse,sad je kako je...moli boga da bude sve okej. :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

nemoj nista brinut ovo sve je bilo pod kontrolom  :icon_thumright: radilica nije ljubila pod  :)

Corector:
Izgleda mocno, bas ovih dana kontam da je uglavit purejet namotaje na BB-a, zatim tamo gdje je svijecica, ubacit piksu s unutrasnjim promjerom 10mm i tu se ugura rasprsivac, a sa strane zavariti 2 stupica u koje se ureze M5 navoj i kuciste injektora je kompletno. Preostaje jos samo kompresor koji ce davati 6 bara, to je najtezi dio posla, a vjerujem da se moze slozoti neko elektricno rijesenje, na prvu mi pada na pamet onaj mali za pumpat gume, odnosno kompresor se jebeno lako napravi, treba ti stublina, klip, karika, i ekscentricna osovina na elektromotoru. A podmazivanje bi se rijesilo da je kucoste u ulju ili pomocu elektricne uljne prisilno dovodoti ulje...

S obzirom.da direktno ubrzigavanje daje moment ranije od karbosa, ja ne znam kako bi BB onda trgao bokte... :icon_scratch:

Taj kompresor je najveci problem, al bio bi to mnogo zanimljov projekt. Hmmm hmm :icon_biggrin:

RunnerSukosan:
Rope reko sam ti da pošalješ namotaje da to rijesimo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju