Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox (nesto posebno)

<< < (27/105) > >>

Fićo98:
Evo update,nabavio semeringe :)

Fićo98:
evo mene nazad na ovu temu... nakon promjene posla napokon sad imam vise vremena slozit ono sta sam raskopao.. tako da nastavljam dalje ;)... nakon kupovine semeringa u medu vremenu sam nabavio i iglicastii novi selen i jos nesto.. zatim nakon 2 mj sto sam pokusavao izvadit radilicu iz bloka bez neuspjesnog napredka evo neki dan mi je susjed dosao u pomoc i uzeo stvar u svoje ruke.. tako da sad cu imat vise vremena i vise love slagat.. evo neke slike

ja uvijek imam vise srece neg pameti tako da mi je ovaj put samo radilica nastradala,s tim da su blokovi uredni... tako da uskoro dolazi top racing radilica,novi lezajevi... novo sve ... neznam vec sam zaboravio jesam li napisao da stavljam 125 cilindar... hvala srunner221 na donaciji cilindra  <3 ... sad me ekipa zanima, isplati li se spustat glava na 125 cilindru ?

ditek:
125AC neide puno lošije od stock 150AC, nijanse su u pitanju. S tim da 125 u serijali ima veću kompresiju od 150, tako da ja nebi spustao glavu. Eventualno 0.5mm al to nećeš ni osjetit a bezveze će igličasti trpit.
Po meni bolja opcija za 125 cilindar je malo dić tajminge tj samo ispuh za nekih 1mm i širit ga na 70% :icon_thumright:

Corector:
Fico ne sekiraj se, 125 ce s tobom i dalje dominirati, nijanse su u pitanju kako kaze ditek.

Fićo98:
nemam pojma jos nisam imao priliku vozit 125 cc 2t AC.. tako da sam malo skeptican..a i na 150AC sam imao spustenu glavu pa zato pitam... ako je to tako kako vi kazete onda uredu .. i jel znate koja dizna ide na 125? jer trenutno imam diznu 95.. al imam gljivu na fergu ... mozda pitam glupa pitanja,a volio bi sve slozit da napokon krenem vozit roxa  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju