Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox (nesto posebno)

<< < (26/105) > >>

Fićo98:
evo ovdje slika

..
mrak mi pao na oci kad sam vidio riseve i kad sam vidio koliko je to duboko sigurno nekih vise od 1 mm .. nokat uzasno zapinje..javio dragoj ona se jadna rasplakala preko mobitela ... onda znate koliko je sati   :'(
budi nam se novi dan i idem vidjeti u kakvom je stanju iglicasti lezaj,u tom trenutku kad sam vidio stanje bolje da mi je neko samarcinu zaljepio ....

uredio sam ga posteno za oskara ..
sad gledaj radilicu .. ona je za sad dobra nema problema,goriva je bilo u kod radilice ona se pacala u benzinu sto je znak da ima dovod goriva  :)... nije bed sto se rasuo iglicasti nego sto nema nigdje sad 150 cil... AKO IMA KOJA DOBRA DUSA KOJA IMA CILINDAR 150CC NEK SE JAVI  :help:  :help: bio bih jakooo zadovoljan... proslo par dana razmisljam o 172 cc i mislio sam istu stvar napravit kao i sa mojom bivsom devetkom stavit koji dihtung da nema toliko kompresije.. bitno da se vozi .. i tu saznajem da mi pase cil od 125 i tu se javlja jedan decko da ima sve da ce dat.. samo ima jednu crticu na sredini.. sad se bas razmisljam da uzmem to ili ne .. ma reko ko mu je*e mater uzet cu samo da se vozim ovu sezonu bar do zime onda nastupa 172 i radim istu stvar kao i na batini
nakon tog gledam bolcnu i imam sta za vidjet

nakon cudenja i divljenja kako sam ja to uredio,uzeo kompresor i idem ispuhat blok,ispuhao ja to kak treba,ali opet mene strah kaj ak ima jos smeca unutra ?.. nista masinu pod ruke i na stol nastupa racna i gedora 8 i lagano sarafljenje,nedaj boze da mi pukne saraf inace bi istog momenta uzeo purejeta :P  :toothy10:   :laughing7:... otvorim ja masinu kad imam i tamo sta za vidjet nije puno ali bilo je spene na polutkama od radilice..

dok se to super cisti i ceka nove dijelove u meduvremenu evo 125

dacerovs:
Meni se cini isto kao sto je i netko iznad napisao, a to je da si radio slab mesung  i zato je sve odjebalo karijeru.
Kad nasipas gorivo, fino uzmes mob u ruke i racunas, npr. 6.5L si nasuo i hoces 2.5% mesung, 6500x0.025 i reza je 160mL i fino imas spricu pod sicom i to napravis tocno.
Ja si npr sipam ulje u rezervar za ulje i iz njega spricom vadim van kolko treba i onda nema bojazni jooooj jel dosta ulja, a kolko je to posto sada bla bla.
Skola za ubuduce.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fićo98:
vidis od sad ide samo sprica ide samnom  :icon_thumright:

To je za sad to dok se ne nabave semerinzi i selen  :)

Corector:
Isto tako su meni najebale 2 bolcne od polinija, manje od 10tkm su trajale. I samo su bolcne dobile, iglicasti se nije raspao, abolcna je bila rumena od povisene temperature. I imam jedan takav slucaj na roxu, i svaki put bi zveketalo priie kaosa

Fićo98:
znaci nisam jedini?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju