Tehnički kutak > Tuning skutera
Speedfight 2 - Poboljšavanje performansi
R@kija:
--- Citat: Bruno1990 - 15 Listopad, 2008, 22:47:03 ---
--- Citat: vktr - 15 Listopad, 2008, 22:42:49 ---Evo mene opet :toothy11:
Sad imam 600kn viška pa moram na nešto potrošit, odlučio sam da ću nabrijavat ovo g#vn% kako pare dolaze pa idemo po redu:
što sad uzeti:
MULTIVAR http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=1959&cPath=5_58_332_4129
Fergazer - koji? http://scooter-center.com/catalog/default.php?cPath=5_58_332_4539&language=de&sort=3a&page=2
Bit će i jedno i drugo na kraju, a poslje i treće, ali me zanima što prije,
kakva su iskustva sa multivarom na serijali??
oće bit problem uštelati rolice i federe, ako stavim te koje dobijem za serijalu i bijeli centralni?
Ili ako ću fergazer onda koji?
Hvala unaprijed ko i obično :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
..odlican izbor multivara.. :icon_thumright: mislim da nebi trebalo biti problema sa ustelavanjem rolica i federa..i centralni bi bilo najbolje da si ostavis seriskog gore..
a za fergazer..( koji imas sad na motoru )..po meni bi bilo bolje da si ostavis seriskog gore..a da za tu lovu fergazera kupis par paketa rolica jos i federa malih pa da si kombiniras i ustelas motor :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pa nema 100000000 malossi multivara...
ivanm:
--- Citat: vktr - 16 Listopad, 2008, 18:11:14 ---diram ja malo po igli od gasa i rastavim ju i ne znam saastavit više :D
kak to sad ide kojim redosljedom na koju stranu
--- Kraj citata ---
iglu u klipić, moraš stavit dole onaj zeger na nju, feder..
vktr:
Evo već sam složio i prije neg kaj si reko, moro sam sam skužit kad nitko nije štel pomoć :toothy12:
Ide mrvu bolje ne znam jel do ovoga šta sam kupio djelove il do čega, ide par kmh bolje i dost bolje povuče, a možd sam ga i naštelao kak treba, kad sam ja pravi majstor :laughing7:
Oće multivar popravit ono kak u startu okretaji onak kao oće neće i onda odjednom skoče?
Drnda:
mislim da ti je to do centralnog federa..., sa multivarom ce ti biti puno bolji, ja idem npr. 60-65 i kada ocu auto stici samo dam full gas i lagano ga obidjem, samo sto mi ide 80 sto mi ipak nije nikako jasno...
vktr:
A kak inače ekipa kaže da je najbolji serijski centralni?
Koji bi ti preporučio za bolji start?
A oću trebat mjenjat federe kvačila, jel to kad tak oće neće u startu pa krene naglo mjenjanje prva u drugu? (Jel to ovisi o tim federima)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju