Tehnički kutak > Tuning skutera

Speedfight 2 - Poboljšavanje performansi

<< < (4/9) > >>

Drnda:
imao sam na sf2 50 seriski bijeli- stalno rupe, skut trokira sam nekada uspijem i 95 po satu ici, dvoje ide jedva 45, nema snage ni za 1% uzbrdice, Ljubicasti- sam ide 85, sa dvoje 45 trokira i nemoze navuci okretaje, nema medjuubrzanja kao ni sa bijelim, Crveni seriski i sam i sa dvoje ide 80 nema rupa  tek od 75 slabije vuce, ne trokira,ali idem sam 82-3 mislim da je problem sto su rolice 6,7 gr u multivaru... cini mi swe da mu od 70 kmh fali okretaja... eto ako sam pomogao

vktr:
ma tebi je skuter u k. :D
vidit ću kad dođe multi :toothy12:

Bruno1990:

--- Citat: rakitje00 - 16 Listopad, 2008, 18:40:29 ---
--- Citat: Bruno1990 - 15 Listopad, 2008, 22:47:03 ---
--- Citat: vktr - 15 Listopad, 2008, 22:42:49 ---Evo mene opet :toothy11:

Sad imam 600kn viška pa moram na nešto potrošit, odlučio sam da ću nabrijavat ovo g#vn% kako pare dolaze pa idemo po redu:
što sad uzeti:
MULTIVAR http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=1959&cPath=5_58_332_4129
Fergazer - koji? http://scooter-center.com/catalog/default.php?cPath=5_58_332_4539&language=de&sort=3a&page=2

Bit će i jedno i drugo na kraju, a poslje i treće, ali me zanima što prije,
kakva su iskustva sa multivarom na serijali??
oće bit problem uštelati rolice i federe, ako stavim te koje dobijem za serijalu i bijeli centralni?
Ili ako ću fergazer onda koji?

Hvala unaprijed ko i obično :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
..odlican izbor multivara.. :icon_thumright:  mislim da nebi trebalo biti problema sa ustelavanjem rolica i federa..i centralni bi bilo najbolje da si ostavis seriskog gore..
a za fergazer..( koji imas sad na motoru )..po meni bi bilo bolje da si ostavis seriskog gore..a da za tu lovu fergazera kupis par paketa rolica jos i federa malih pa da si kombiniras i ustelas motor  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pa nema 100000000 malossi multivara...

--- Kraj citata ---
..pa i nisam ni mislio da ih ima vise..nego jedan od tih..je malossi..drugi polini i tako..ostali :happy3: :frajer:

vktr:
pa neki baš kažu da je polini najbolji, ali da i oću ne mogu ga uzet jer ga nema na SC

Možda sam već negdje pito ali nisam dobio odgovor, jel trebam mijenjat ulje za prijenos, i di se to opće mjenja LOL?

Bruno1990:

--- Citat: vktr - 16 Listopad, 2008, 23:56:35 ---pa neki baš kažu da je polini najbolji, ali da i oću ne mogu ga uzet jer ga nema na SC

--- Kraj citata ---
slabo ga di ima..i na mojoj stranici na SA ga nema..samo malossi..i neki cudni drugi.. :angry7: :toothy10:
a ima ga za kupiti u zagrebu..u Gigantu..ako jos sta ima tamo..(slabo se nesto kupuje tam) :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju