Tehnički kutak > Tuning skutera
Speedfight 2 - Poboljšavanje performansi
vktr:
Gurtner 16, al ja ne bi rabljeno :'( dosta mi više toga, stalno neki zajeb
neer:
--- Citat: ive_91 - 15 Listopad, 2008, 23:07:19 ---ak ces stavljat karb kupi si radje od sr150/125 sp 125/180 karb dell 20.5.. kolko znam sad imas gurtner neki 14 ili tak nekaj.. barem je tak na minareli 100ccm
--- Kraj citata ---
ni za zivu glavu karb od sr150/125 tesko za nastelat nije to to.uzmi ti sebi karb neki dell samo da nije mikuni od sr-a
vktr:
Ovako, ja sada imam taj gurtner 16 i dizna 86 je gore, dino mi je reko da nabacim veću diznu(90? više?) i gljivu neku(red sponge) kaj vi mislite o tome, ili će biti dosta airbox serijski, jer ga već sad moram malo prištopat kad previše zraka vuče
Bruno1990:
--- Citat: vktr - 15 Listopad, 2008, 23:18:10 ---Ovako, ja sada imam taj gurtner 16 i dizna 86 je gore, dino mi je reko da nabacim veću diznu(90? više?) i gljivu neku(red sponge) kaj vi mislite o tome, ili će biti dosta airbox serijski, jer ga već sad moram malo prištopat kad previše zraka vuče
--- Kraj citata ---
..da stavi diznu vecu..a gljivu sam imao ja na svome..trosilo mi je dosta al ono samo zbog zvuka..sam je imao..pa rađe stavi red sponge..nece trosit a cut ce se ko ljiva.. :icon_thumright:
vktr:
Uzeo danas novi filter(obični serijski spužvu samo) i novu onu gumu (između fergazera i ulaza na cilindru, na računu puše da se zove čahura :o) ok ugl idem ja rastavljat i ko i obično moram nekaj sje.. diram ja malo po igli od gasa i rastavim ju i ne znam saastavit više :D
kak to sad ide kojim redosljedom na koju stranu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju