Tak je i mene drzalo 3-4 mjeseca kad sam kupio auto,postao brutalna picajzla,stalno gledao,pazio,procjenjivao di cu parkirat.Kupio rucnike,krpe,polirku,spuzve,kante,sampone itd.Drzalo je to mene jedno vrijeme,bog te svakih par dana sam prao i lickao auto.Evo sad se zadnjih 2.g pere kad ode na redovan servis ili ide na neku svadbu,znaci 1-2 puta godisnje.Usisao ga nisam valjda godinu dana.Iskreno neda mi se vise trosit vrijeme na gluparije i lickat svaki dan kad bude opet vrijedio kao i onaj stumbani i izgrebani na njuskalu.
Inace rucnik za susenje auta nakon pranja je najbolja stvar koju sam kupio od autodetailing pi*darija.
Od svih tih stvari ono kaj je korisno i sta koristim kod pranja je sonaxov briliant shine detailer,sampon,rukavicu za pranje i rucnik za susenje.Eventualno jos mikrofibre sastrane kojima prebrisem stakla,felge i unutrasnjost vrata.
Ako vec moras krenuti u to,opskrbi se prije stvarima kojima ces odrzavati lak cistim i neces grebati lak,te dobru zastitu u vidu voska/sealanta,tek nakon toga kreni u nabavku polirki,pasti,padova i ostalog.