Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 180 2t - bolesni eksperiment

<< < (2/4) > >>

Mr J:
negbus puno dobio sa serijskim cilindrom, uzmi od husqvarne termo grupu, sloziti radilicu, ojacati to... ma bit ce beba...  :icon_thumright:

vine5x:

--- Citat: Mr J - 16 Listopad, 2008, 16:45:12 ---negbus puno dobio sa serijskim cilindrom, uzmi od husqvarne termo grupu, sloziti radilicu, ojacati to... ma bit ce beba...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Od kojeg modela i koliko to ks ima ??
btw: dali postoji kovana klipnjača za SP-a ??

2TDottore:

--- Citat: vine5x - 16 Listopad, 2008, 20:02:16 ---
--- Citat: Mr J - 16 Listopad, 2008, 16:45:12 ---negbus puno dobio sa serijskim cilindrom, uzmi od husqvarne termo grupu, sloziti radilicu, ojacati to... ma bit ce beba...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

za kovanu klipnjacu da budem iskren nisam nikad ni cuo.ak bas oces jebenu klipnjacu kupis ojacanu koja je polirana i miran si. :icon_thumright:

ive_91:
ak ides na to sve kupi si radilicu koja ima povecani hod. da dobijes jos ccm. i navali gore cilindar neki i njega obradi da se kanali maximalno iskoriste... naravno uz pripadajuce paljenje i karburator... a za prijenos nek ti sam bog pomogne kak ces onih 50 ks stavit na kotac prek varimata....

Mr J:

--- Citat: vine5x - 16 Listopad, 2008, 20:02:16 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

ma prije koju godinu sam nasao na stranom forumu (mislim neki njemacki) gdje je lik stavioo od husqvarne cilindar na blok od SP-a... isto tako stavljen je i usis od nsr 125!

malo proguglaj, ne znam sada tocne podatke kao niti izvor...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju