Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner 180 2t - bolesni eksperiment

<< < (3/4) > >>

2TDottore:

--- Citat: ive_91 - 16 Listopad, 2008, 23:24:48 ---ak ides na to sve kupi si radilicu koja ima povecani hod. da dobijes jos ccm. i navali gore cilindar neki i njega obradi da se kanali maximalno iskoriste... naravno uz pripadajuce paljenje i karburator... a za prijenos nek ti sam bog pomogne kak ces onih 50 ks stavit na kotac prek varimata....

--- Kraj citata ---

ja bi napravio skroz suprotno.ja bi radje stavio radilicu sa cim kracom klipnjacom da dobije vise okretaja a kaj se tice kanala maximalno bi ih prosirivao do 15% da ta masina i traje dosta dugo a ici ce prebolesno.kaj imas od toga da prosiris kanale za 25% i masina ti traje par 100 kilometara.Paljenje bi trebao uzet sa tog krosera sa kojeg bi uzeo masinu a fergazer bi stavio gore bar neki mikuni li keihin PWK38 shiberflach a kak bi rijesio prijenos to je jos misterija. :icon_scratch:   

malaguti f12:
al morate uzet u obzir kraca klipnjaca znaci slabija kompresija duza znaci da treba duzi cilindar

marko209vx:
Ako imas volje stavi 123 rotax na sp-a, postoji jedan takav u italiji imas na youtube fil...ugl pere ktm 250!!! :toothy9:
tu je najveci problem radilica koja je kratka (sp)

2TDottore:

--- Citat: malaguti f12 - 17 Listopad, 2008, 11:43:17 ---al morate uzet u obzir kraca klipnjaca znaci slabija kompresija duza znaci da treba duzi cilindar

--- Kraj citata ---

nemora bit.stavis malo duzi klip.

vine5x:
Evo ako neko zna za neki strani forum di bi moga dobit više informacija nek posta linkove ovdi,
A djelove ću najvjerovatnije iz italije donosit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju