Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner 180 2t - bolesni eksperiment
vine5x:
Evo zanimalo bi me bili se mogla napraviti piksna na original cilindru za klip 200 - 250 cm (od neke krosulje ili nečega) ??
Ako može koji bi klip bio dobar ??
vasso123:
Treba vidjet koliki bi najveci klip stigo uc unutra...
Mr J:
mozes raditi s njim sto god zazelis... ali stari moj to je posao i pol! Najvaznija stvar koju moras rijesiti je usis, to mora biti kao kod 125ccm2 sportiva tipa rs, nsr, mito... Isto tako mozes i napraviti stroker radilicu i postojeci cilindar povecati za cca 30ccm... ali opet je veci i bolji sex staviti cilindar od neke crossulje... koliko me pamcenje sluzi bilo je nekih cca 200ccm stavljano na sp 180! (neka crossulja)
ive_91:
islo je od huskwarne gore...
da to ja radim uzimao bih cilindar od 125/250 kroseva koji imaju usis na cilindar preko lamela.. i ovo u bloku bih zavario i zatvorio da blok ojacam malo... i to bi se trealo drzat da se snaga ne gubi jer jedna ebena 125 krosulja ima 40 ks. a 250 imaju oko 55 ili tak nekaj. pa to bi papalo sve pred sobom.. samo kaj bi trealo blok ojacat i prijenos jer bi se spotrlo to sve
vine5x:
Evo šta sam ja namjerava :
Na original cilindru napravit piksnu za kovani klip od suziki rm-250 http://shop.motormania.hr/category/10402000000/vehicle/52477/article/160772
Nabaviti neku dobru radilicu, rješiti problem hlađenja, nabavit neku jebaćku spulju, malo prijenos srediti i poraditi dosta na ovjesu
Motor se može raditi godinu dana stvarno ima vremena, itako mi nije jedino prijevozno sredstvo ali bi htio napravit SP da bude brutalan
Btw: za potreban alat imam dosta prijatelja koji posjeduju dobre radione, (prese, skupi aparati za varenje) samo mi fali idea !!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju