Tehnički kutak > Injection

Najtezi popravak purejeta

<< < (19/29) > >>

delorto:
 Dr.Corector mi savetuje, da promenim ECU ja lično imao još  dva ECUja i sumljivo mi je ,da imaju sva tri istu grešku i nebih ja tražio još jedan da nisam 100%,da su ovi ne ispravni,pa onda neznam dal sam se namagarčio i dobio neispravan ili je nekde drugde greška?Pa išao sam i na drugi skuter ditech koji isto ne pali i u njemu isto izade napom na minus oko 2.5 V  Kad promenim ECU dali bih trebao da poništim greške prije?Osim, da moj ECU stavim na ispravan skuter i ,da vidim dali radi ima ili još koja provera?.Proveravao sam žice sa ECU do injektora tu je OK .Žao neznam nikog u  bližini sa Ditech ,da bih napravio test. Ima neki član foruma u okolini Ljubljane sa ditech ,da si malo pomognemo.He he nisam baš doma u ditech a voleo bih to ispravit uz vašu pomoč.

Na ovom klipu kapu dole kako je mačak skinuo zastitu u nulu dole sa ECU??Da bih znao kako to napravi, možda bih mi drug mogao ispravit  ECU?No primjetio ,da je nešto kao guma možda nebih bilo tako strašno to skinut?

https://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?152948-ECU-TEchnical-Info-(off-shoot)/page2

Corector:
To je nemoguce da imas 3 neispravna ecua. Greske su ti nebitne za rad motora. Taj napon koji mjeris nisam stigao provjeriti, ali to ti se svodi na to ili radi ili ne radi, ne znam di si nasao 2.5V,moguce je da ti instrument ne stige ocitati naponjer je to impuls u milisekundama.

delorto:

--- Citat: Corector - 13 Kolovoz, 2019, 02:30:47 ---To je nemoguce da imas 3 neispravna ecua. Greske su ti nebitne za rad motora. Taj napon koji mjeris nisam stigao provjeriti, ali to ti se svodi na to ili radi ili ne radi, ne znam di si nasao 2.5V,moguce je da ti instrument ne stige ocitati naponjer je to impuls u milisekundama.

--- Kraj citata ---

Danas sam ponistio greske na skuteru i opet pokusao palit skuter i nista.I onda opet provjerio greske eto samo greska 11 plavi injektor.
Promjenim injektor ponistim gresku i opet 11.Imam jos jedan injektor promjenim ponistim greske i opet 11.Osim osiguraca pored akumolatora se jos koji gde krije?Gde se krije relei potrosnje?Izpod 11 greske pored inektora i osigurac i relei.Pa da je ECU u kvaru najverovatnije bih izbacijo gresku tu gresku sad izbacujem.Pa nisam proveravao sva tri inektora ali jeda radi na 12 V.Pa mozda to sto kazes da instrument ne stigne tako dako brzo ocitati.He he pa nacicemo mi zlikova.

delorto:
Pa ipak kad bih bila greška na relej i osiguraču nebi dobio 12 V na dzek ,a ja ne dobijem masu kako treba na dzek ,tu smo oped na ECU .Al kad diagnostciram nema grešaka  u vezi ECU imam samo grešku 11(  inektora i osigurac i relei).Onda relei i osigurac smo izbacili , inektora sam stavio na 12 volti i radi izbacimo.He he i onda mi ne ostaje ništa?Ajt oped ču proverit žicu i dzek na ECU .E malo sam došao u čosak,momci molim pomoč sto bih mogao još bit?Gde tražit ?

delorto:
 :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju